Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го имам истиов но со i3 и hd4000, лаптопов со Убунту е бонбона. Ако е за просечен корисник, интернет и слично, измислен e за тоаhttp://set.com.mk/Laptops/Notebooks...G-F0Y79EA-Intel-N2810-DualCore-1MB-Cache39611
Мислења за овој? Како за просечен корисник, без посебни барањаМоже и дополнителни предлози
![]()
Јас го зедов овај пред 2 месеци и сум презадоволен, тогаш го зедов 24500, сега гледам го намалиле, 23 000 е. Инаку и јас работам дизајн (Фотошоп, Илустратор) и ако е некое мерило, играм ПЕС 2013 и NFS Hot Pursuit 2010 на најјаки сетинзи на 1920х1080 резолиција на надворешен монитор. Намерно не одев на некој поскап модел, за да заштедам пари за добар монитор и си зедов АОС со IPS панел за 8000 и плус тастатура така да се на се, цела опрема ме кошташе околу 550 евра и сега сум рајат за работа, лаптопот си работи тивко без кочење (сега нормално зависи и од тоа колку го оптеретуваш), батеријата му држи 3 сати. Али ако ти е за работа, секако ќе ти биди на полнач поголем дел од времето. А да, и самиот лаптоп има мат екран, така да е подобар за поосветлени простории отколку овие со рефлектирачки екрани шо се. Мислам дека за тие пари нема да најдеш подобра конфигурација. Е сега ако имаш поголем буџет, земи нешто појако ама горе-долу ќе ти ја врши истата работа како овај. Со среќа при шопинготpreporacajte nekoj lap top za dizajn do kaj 25-30 iljadi...znaci da fura illustrator photoshop,igri isto taka
Јас го зедов овај пред 2 месеци и сум презадоволен, тогаш го зедов 24500, сега гледам го намалиле, 23 000 е. Инаку и јас работам дизајн (Фотошоп, Илустратор) и ако е некое мерило, играм ПЕС 2013 и NFS Hot Pursuit 2010 на најјаки сетинзи на 1920х1080 резолиција на надворешен монитор. Намерно не одев на некој поскап модел, за да заштедам пари за добар монитор и си зедов АОС со IPS панел за 8000 и плус тастатура така да се на се, цела опрема ме кошташе околу 550 евра и сега сум рајат за работа, лаптопот си работи тивко без кочење (сега нормално зависи и од тоа колку го оптеретуваш), батеријата му држи 3 сати. Али ако ти е за работа, секако ќе ти биди на полнач поголем дел од времето. А да, и самиот лаптоп има мат екран, така да е подобар за поосветлени простории отколку овие со рефлектирачки екрани шо се. Мислам дека за тие пари нема да најдеш подобра конфигурација. Е сега ако имаш поголем буџет, земи нешто појако ама горе-долу ќе ти ја врши истата работа како овај. Со среќа при шопингот![]()
Првен да кажеше за што ке го користиш па после да даваме предлозиПомош за избор на солиден лаптоп, до 35000, со поголема гаранција, мин. 8 гб рам, и пожелно е и7 процесор?
Мора ли тој Acer да е од t-home? Во Сет за тие пари има со i5 процесор.pozdrav na site
da ne otvaram nova tema
koj laptop mi go preporacuvate pomegu ovie dva:
http://www.technomarket.com.mk/products/09130981/toshiba-satellite-c55-a-12c
ili
http://t-home.mk/mk/107/1217/72/Kor.../Acer_E1-570G-33214G50Mnkk.html#tabsDetails-1
cenata im e skoro ista
odnabred vi blagodaram