Помош за избор на лаптоп

• Креатор на темата Креатор на темата Jане
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли помош за избор на лаптоп.
Значи буџетот ми еограничен до 14 000 денари,Лаптопот би се користел првенсвено за интерент и youtube.
Гледав по сајтовите и некако СЕТ ми се најефтини. Одбрав и неколку модели до таа цена и ве молам да ми кажете ваше мислење. Знам дека за тие пари не може многу да се очекува но сепак да го купам најдоброто за 14 000 ден.
А секако ако имате и дајте ми предлог

Некако накај Асус све ми оди. Само не знам дали се добри како марка

http://set.com.mk/Laptops/Notebooks/ASUS-X501A-XX405-White-Intel-Celeron-1000M-DualCore-18GHz

http://set.com.mk/Laptops/Notebooks/ASUS-X55U-SX007DU-AMD-Ontario-Dual-Core-C60-133GHz

http://set.com.mk/Laptops/Notebooks...eo-headphone-AMD-Ontario-Dual-Core-C60-133GHz

Asus или Dell? Јас имам Dell и сум мн задоволен, ама ми е купен од америка, и знам дека има голема разлика.. така да прашањето ми е ако бирам лаптоп по марка кој да изберам. И двата има i3-3217U и intel hd 4000 графика.

Asus или Dell? Јас имам Dell и сум мн задоволен, ама ми е купен од америка, и знам дека има голема разлика.. така да прашањето ми е ако бирам лаптоп по марка кој да изберам. И двата има i3-3217U и intel hd 4000 графика.
Во принцип кај АСУС ќе добиеш повеќе за дадените пари или ако имаат иста конфигурација, асусот секако би бил поефтин. И јас имав таква дилема пред 2 недели и пак си избрав асус како претходно задоволен корисник и мислам не згрешив, еве 2 недели како го имам, презадоволен сум.

Во принцип кај АСУС ќе добиеш повеќе за дадените пари или ако имаат иста конфигурација, асусот секако би бил поефтин. И јас имав таква дилема пред 2 недели и пак си избрав асус како претходно задоволен корисник и мислам не згрешив, еве 2 недели како го имам, презадоволен сум.

Сакам да земам со промо понудата на ОНЕ телефон, интернет и тв, така да двата се песлати и двата се со исти перформанси :)

Сакам да земам со промо понудата на ОНЕ телефон, интернет и тв, така да двата се песлати и двата се со исти перформанси :)
Шо збор ти е ова? Инаку јас како стар корисник на асус во случајов би продолжил пак со асус. Тимот кој победува не се менува :D

Решив и јас да земам еден лаптоп па такада очекувам да ми дадете совети и на мене. За марка не знам, ама сите викаат ХП или Дел биле најдобри (иначе јас веќе имам АСУС и немам некои големи замерки, само малце ми кочи). Ми треба за секојдневни работи, филмови гледање, интернет и сл. И ограничен сум до 20-25 илјади ден. Благодарам однапред :)

Zdravo! Aj ve molam da mi pomognete okolu izborot na laptop. Laptopot ke go koristam prvenstveno za word, pdf, surfanje po web, gledanje online i offline filmovi, gledanje youtube i koristenje na nekoi pomali programcinja. Zatoa Ve molam da mi pomognerte okolu izborot - koj od ovie laptopi navedeni vo slikata da go kupam (cenata im e slicna 19000-21000 den, ne e mnogu razlika)?! Odnapred vi blagodaram.
ivmtzPb7tyCV4.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom