Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја, че честиш пивода не има некој да ми го преинсталира лап топов со вин8.1? нормално и со сите други додатоци како офис, неро ... итн итн
за цена ЧЕ се договориме![]()
ех сега, едно. две, договорено?Ја, че честиш пиво![]()
Епа за 512 МБ рам не би било добро.Ако сакаш 7-ца минимум 1 ГБ.За овој рам ти е Windows XP.да инсталирам виндовс 7 на компјутер кој има 512 рам меморија ке работе ли добро шо викате, или ке го укоче ептен![]()
да знам дека не би било добро , моментално го имам инсталирано xp и нешто стрелката се губе , па викам дали да го инсталирам од ново xp или да ставам 7ца , или да тражам решение за тоа шо не ја дава стрелката од време на време , шо да му праам шо не ја дава стрелката неам појмаЕпа за 512 МБ рам не би било добро.Ако сакаш 7-ца минимум 1 ГБ.За овој рам ти е Windows XP.![]()
Незнам баш до што ќе ти е проблемот.Не се разбирам се од компјутери но ако сакаш да форматираш стави си XP мислам дека ќе имаш проблеми со 7-ца.Јас ти претпорачувам да го форматираш но сепак ти одлучи.Не е многу работа тоа дури ќе ти биде и побрз.Види некој по форумот што се разбира и знае до што е проблемот со стрелката.да знам дека не би било добро , моментално го имам инсталирано xp и нешто стрелката се губе , па викам дали да го инсталирам од ново xp или да ставам 7ца , или да тражам решение за тоа шо не ја дава стрелката од време на време , шо да му праам шо не ја дава стрелката неам појма![]()
Ova vo notepad ti e nekoj EXE fajl (verovatno na desktop) otvoren vo notepad, ne e nikakva poraka, nego nesto imas smesano so tachpadot ili pa slucajno ti se otvorilo ako exe-to ti bilo selektirano pa so pipanje po tachpad....neso taka....a EXE e sigurno posto pocnuva so MZ (header na exe fajl).Лаптопот го имав наместено кога ќе го покријам тачпадод со дланка да се затемни позадината (Black Out Screen), досега работеше нормално ама денеска го направив тоа и ми се појави следнава порака на десктоп:
Прегледај го приврзокот 84999
Начин како да го средам проблемов?