Bitcoin
₿
се едитирав читај погоре. мислам дека торент ти е најдобрата опција.
ако има и подобро, ќе ти пишат другите членови..
ако има и подобро, ќе ти пишат другите членови..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dropbox, Google Drive...кој е најлесниот начин за префрлување на песни од пц на друг пц преку програм без усб нешто како скајп ама да може 300 песни да се префрлат а не да има лимит по 15 песни поз
мислам дека е најдобро со овоа само да се снајдамTeamViewer
Го инсталираш на двата компјутери. Го стартуваш, бираш таму во опции размена, се поврзуваш преку адресата(ти дава бројки програмот) и пасвород(исто ти го дава програмот) и ги праќаш преку нет. Полесно од програмчево не сум сретнал досега
мислам дека е најдобро со овоа само да се снајдам
daj kazi kako da gi zipuvamГи зипуваш и ги праќаш како еден фајл.![]()
Знае ли некој зошто немам mpeg и mpeg2 codec во Adobe Premiere Pro. Читав на нет дека и некои други имале таков проблем. Пробав и со апдејт ама повторно ги нема.![]()
Пред да го кракнеш програмот, уклучи го еднаш така, „оригинален“, тогаш ќе ги има сите кодеци. После кракни го, и ќе си останат.
Vcera instalirav windows movie maker i sega nemozam da rabotam so komp.. uste od startot koga go ukl kom mi se uklucuva update na windowso.. nemozam ni cancel ni da vlezam vo control panel... Mi pisuva da cekam dodeka ne se ispolni ama ova mnogu bide veke.. nekolku casa cekam... PLEASE DO NOT POWER OFF OR UNPLUG YOUR MACHINE. INSTALLING UPDATE 48 OF 161.. KAKO DA GO PREKINAM OVA ? ps imam win 7
Фала.. Реши се проблемо... чеках чеках видех оти не бива, дадех му еден рестарт, врати се во нормала. Исклучих апдејт и се надевам сега нема да имам пак такви глупи проблемиМораш да чекаш.