Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
не може win7, сакав, али треба да сменам еден куп хардвер за да може, а вака сум презадоволен ... така да останувам на ХР, а за CS, ... фала за инфото, ќе си ставам 5-ка.
Не знам зошто не би можело седмица, и на послаба конфигурација работи. Освен ако имаш мал диск ама не верувам дека толку мал имаш. Сосем доволно ти е за 7-ца, па и CS-6ката ќе си работи. Инаку зависи за што ти треба, ај тоа уз пивце потсети ме. ;)

луѓе помош ! ставив лозинка на лаптопот и сега кога сакам да влезам неможам... ми вика wrong password ... знае ли некој како да ја повратам лозинката, или пак да влезам без лозинка?

луѓе помош ! ставив лозинка на лаптопот и сега кога сакам да влезам неможам... ми вика wrong password ... знае ли некој како да ја повратам лозинката, или пак да влезам без лозинка?
http://www.passwordunlocker.com/
За пиратска верзија ќе си побараш сам или пиши ми ПП.

Здраво
Имам едно проблемче така веќе две недели и сеуште нерешено со партиција Д
Имав неколку фолдери сместени тамо и едно сабајле отварам да тепам досада со Community (серија) туку така фолдерот Удаунс и Музика ги снемало ...
Скенирав пц со антивирусот (MSE) ми најде само едно вирусче потпишано WebCake го исчистив и пак ништо исчезнатите фолдери ги нема ...
А покажува дека партицијата е исполнета 77гб... А ми ги дава само фолдерот Игри и Удаунс (Нов фолдер) вкупно тие зафаќат 30 гб ...
2vxegs3.png

Здраво
Имам едно проблемче така веќе две недели и сеуште нерешено со партиција Д
Имав неколку фолдери сместени тамо и едно сабајле отварам да тепам досада со Community (серија) туку така фолдерот Удаунс и Музика ги снемало ...
Скенирав пц со антивирусот (MSE) ми најде само едно вирусче потпишано WebCake го исчистив и пак ништо исчезнатите фолдери ги нема ...
А покажува дека партицијата е исполнета 77гб... А ми ги дава само фолдерот Игри и Удаунс (Нов фолдер) вкупно тие зафаќат 30 гб ...

Show Hidden Files and Folders?

Не помага тоа ги нема фолдерите сеуште ...
А и не сум никогаш дирал нешто да кријам фолдери или да ставам лозинки ...

Ама си избришал вируси кои најверојатно веќе го направиле тоа.

Инсталирај Tree Size Professional и види точно каде и колку GB имаш во хардовите.

Не помага тоа ги нема фолдерите сеуште ...
А и не сум никогаш дирал нешто да кријам фолдери или да ставам лозинки ...
Не дека ти си криел. Има некои вируси кои ги прават фолдерите hidden или system files.
Еве тука со слики (на линкот подолу) направи ги сите фолдери видливи и hidden и system files. Мора да се тука.
http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/show-hidden-files-in-windows-7/

кој е најлесниот начин за префрлување на песни од пц на друг пц преку програм без усб нешто како скајп ама да може 300 песни да се префрлат а не да има лимит по 15 песни поз

кабел, усб, цд... ти се најбрзите опции.
од се друго зависи брзината на интернетот од праќачот и примачот.
безразлика која програма е.

јас ги земам директно од јутуб, а во постапката спаѓа конвертирање и даунлоад на песната. ја земам најчесто во мп3 формат.
Е сега, 300 песни наеднаш .. ако имаш добар нет, уплоад на некој торент сајт, па после даунлоад од друг пц.
Не знам што друго да ти препорачам.

кабел, усб, цд... ти се најбрзите опции.
од се друго зависи брзината на интернетот од праќачот и примачот.
безразлика која програма е.
ок е тоа ама тражам програм да можам да ги пратам сите песни а не на скајп 15 песни ентер па 15 песни ентер ... 300 додека да пратеш цел ден ке треба не е проблем времето на пракање ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom