Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
се едитирав читај погоре. мислам дека торент ти е најдобрата опција.
ако има и подобро, ќе ти пишат другите членови..

кој е најлесниот начин за префрлување на песни од пц на друг пц преку програм без усб нешто како скајп ама да може 300 песни да се префрлат а не да има лимит по 15 песни поз
Dropbox, Google Drive...
Пробај и со ОВА

TeamViewer

Го инсталираш на двата компјутери. Го стартуваш, бираш таму во опции размена, се поврзуваш преку адресата(ти дава бројки програмот) и пасвород(исто ти го дава програмот) и ги праќаш преку нет. Полесно од програмчево не сум сретнал досега

TeamViewer

Го инсталираш на двата компјутери. Го стартуваш, бираш таму во опции размена, се поврзуваш преку адресата(ти дава бројки програмот) и пасвород(исто ти го дава програмот) и ги праќаш преку нет. Полесно од програмчево не сум сретнал досега
мислам дека е најдобро со овоа само да се снајдам

мислам дека е најдобро со овоа само да се снајдам

Aко има проблем пиши, тука сум ќе ти образложам. Едноставно е многу. Повеќенаменско е, не само за префрлање, јас пример од мојот компјутер со нивна дозвола му решавам проблеми на братучеди, женски, менски, таму на нивниот компјутер од дома :)

Знае ли некој зошто немам mpeg и mpeg2 codec во Adobe Premiere Pro. Читав на нет дека и некои други имале таков проблем. Пробав и со апдејт ама повторно ги нема. :(

Знае ли некој зошто немам mpeg и mpeg2 codec во Adobe Premiere Pro. Читав на нет дека и некои други имале таков проблем. Пробав и со апдејт ама повторно ги нема. :(

Пред да го кракнеш програмот, уклучи го еднаш така, „оригинален“, тогаш ќе ги има сите кодеци. После кракни го, и ќе си останат.

Пред да го кракнеш програмот, уклучи го еднаш така, „оригинален“, тогаш ќе ги има сите кодеци. После кракни го, и ќе си останат.

Јас прв пат кога го симнав го користев како Trial верзија додека да најдев крак. Но тогаш не сум забележал дали го имало. Ќе пробам сега да го реинсталирам, но најверојатно сега нема да ми го пушти како Trial бидејќи го имам веќе искористено триалот. Ќе ми бара лиценца. Дали ќе треба поново да го симнувам?

Vcera instalirav windows movie maker i sega nemozam da rabotam so komp.. uste od startot koga go ukl kom mi se uklucuva update na windowso.. nemozam ni cancel ni da vlezam vo control panel... Mi pisuva da cekam dodeka ne se ispolni ama ova mnogu bide veke.. nekolku casa cekam... PLEASE DO NOT POWER OFF OR UNPLUG YOUR MACHINE. INSTALLING UPDATE 48 OF 161.. KAKO DA GO PREKINAM OVA ? ps imam win 7

Vcera instalirav windows movie maker i sega nemozam da rabotam so komp.. uste od startot koga go ukl kom mi se uklucuva update na windowso.. nemozam ni cancel ni da vlezam vo control panel... Mi pisuva da cekam dodeka ne se ispolni ama ova mnogu bide veke.. nekolku casa cekam... PLEASE DO NOT POWER OFF OR UNPLUG YOUR MACHINE. INSTALLING UPDATE 48 OF 161.. KAKO DA GO PREKINAM OVA ? ps imam win 7

Мораш да чекаш.

Мораш да чекаш.
Фала.. Реши се проблемо... чеках чеках видех оти не бива, дадех му еден рестарт, врати се во нормала. Исклучих апдејт и се надевам сега нема да имам пак такви глупи проблеми :)

Како да ми се вратат податоцие на цд-то? Ми се избришаа, и на место нив ми се стави несто дурго(околу 3 мб) Сакам да го вратам во предходна состојба. Има ли начин?
[

Kajgana Shop

Back
На врв