Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, се работи за графички таблет Genius i608X и истиот се користи на win 7 ultimate 64bit OS арно ама кога се работи на него стрелката/точката не е стабилна и постојано се мрда и тресе. Истиот таблет е пробан на два други компјутери (win 7 ultimate 32bit и win 7 professional 64 bit) и си работи супер. Друг таблет кој на 32битниот виндоус претходно спомнат го има истиот проблем кај мене работи без проблем.

Драјвери и слично е се што може најново симнато итн итн. Чаре за проблемов зашто најверојатно е софтвер...?

Мајстори и мајсторчиња никој ништо, м?
Поправката коштала 1000 µF

Дечки напрајв бутабилно USB по инструкциите од мајкрософт и не сакат да бутират, пробав различни ISO-а, истото се фаќат. Во биос наместив 1-st boot device Removable Disk, и од напред и од назад го ставив USB-то ама од нигде не го читат. Некое чаре? :/

Успат да ве прашам некој од тие шо имате Windows 8, дали ги спуштате апдејтите? (прам муабет за кракован W8)

Фала ви однапред :)

Дај кажете најефикасен начин за креирање бутабилно усб со XP на него, ми треба за на лап топ да го инсталирам.

Има милион различни туторијали на јутјуб, до сеа со 2 не се снајдов баш...

симни wintousb и ќе завршиш работа

Дај кажете најефикасен начин за креирање бутабилно усб со XP на него, ми треба за на лап топ да го инсталирам.

Има милион различни туторијали на јутјуб, до сеа со 2 не се снајдов баш...
Rufus do sea ne me zeznal za XP, za 7cata imas drugi softveri ama pa site tie nepravat za Xp butabilno usb....samo ti treba ISO od XPto da imas i Rufusot ke ti go napravi za par minutki.

Значи вака.. имам еден проблем. Имав едно видео на СД кард на телефон. и тоа видео го избришав од телефон ама ми текна дека ми треба и сега го вратив на компјутер. арно ама видеото е во "very bad state" бидејќи било overwritten ( не ми текнува мак. збор ) од некој друг фајл. Кога пробувам да го отворам вика дека видеото е оштетено. Дали има некакви шанси да го ’поправам’ видеото?

Како да изрежам .exe фајл на DVD-R диск? Пробав неколку пати со Ashampoo Burning Studio програмот ама на крај дискот е празен.

Проблем, file is missing .. /hall.dll познато -непознато, но проблемот е друг,лаптоп е во прашање местам за да бутирам преку цд вин7 но тастатурата работи само еднаш иам само еден обид. Идам press any key to boot праам и само тогаш работи тастатурата понатаму не. Кога идам во биос си е во ред си работи комплетно. Ако се средува некако фала од напред.

Иам Windows 8 не ми ја препознава графичката, а графичката си функционира, си пишува дека користи 256MB ама не ја препознава која е.. Симнувам nVidia драјвер, пробувам да го инсталирам и тој не ја препозна -.- ПОМООШ ИТНО ми треба да рендерирам еден проект, а неам подесно сетинзи за оптимизација на квалитетот -.- Ве молам кој знае што е и имал ваков проблем нека каже како го решил..
П.С: Админи ве молам остајте ја темава барем 25 минути, се извинувам што не пишувам во наменетата тема ама морав бидеејќи ми е ептен итно.. благодарам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom