- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 444
- Поени од реакции
- 96
32 bit windows или 64?
32 bit operating system
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
32 bit windows или 64?
па истоСимни го Ова, инсталирај и на крај рестарт на пц-то.
Дечки, се работи за графички таблет Genius i608X и истиот се користи на win 7 ultimate 64bit OS арно ама кога се работи на него стрелката/точката не е стабилна и постојано се мрда и тресе. Истиот таблет е пробан на два други компјутери (win 7 ultimate 32bit и win 7 professional 64 bit) и си работи супер. Друг таблет кој на 32битниот виндоус претходно спомнат го има истиот проблем кај мене работи без проблем.
Драјвери и слично е се што може најново симнато итн итн. Чаре за проблемов зашто најверојатно е софтвер...?
Rufus do sea ne me zeznal za XP, za 7cata imas drugi softveri ama pa site tie nepravat za Xp butabilno usb....samo ti treba ISO od XPto da imas i Rufusot ke ti go napravi za par minutki.Дај кажете најефикасен начин за креирање бутабилно усб со XP на него, ми треба за на лап топ да го инсталирам.
Има милион различни туторијали на јутјуб, до сеа со 2 не се снајдов баш...
Rufus do sea ne me zeznal za XP, za 7cata imas drugi softveri ama pa site tie nepravat za Xp butabilno usb....samo ti treba ISO od XPto da imas i Rufusot ke ti go napravi za par minutki.
--- надополнето: 3 јули 2013 во 09:59 ---online download manager,nesto nalik kako rapidshare,ama besplatno ?
online download manager,nesto nalik kako rapidshare,ama besplatno ?