Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Може некако кога ќе одам на www.rezultati.com и кликнам на некоја утакмица, таа иста да ми ја отвори во нов таб, а не во нов прозорец?

Можеш да го копираш линкот од прозорецот во нов таб :)

Дечки дали е можно svchost.exe да се појави од ESET антивирус?
--- надополнето: 11 март 2013 во 12:06 ---
Дечки дали е можно svchost.exe да се појави од ESET антивирус?

Zdravo decki vcera citav nesto od kajgana i na eden forum najdov link nekoj go postiral kako da gledas necenzurirani videa na you tube se dodavase nesto pred da pises you tube , go kliknav i sea da otvoram nesaka da pusta klipovi :( da ne znaete care

не е до тој сајт што си бил вчера, или пробај со фајрфокс/експлорер/опера или нешто е до flash плагинот

Ај некој ако знајт нека ми кажи зошто ме диконектира рутеров ко ке уклучам торент иначе имам Линксис рутер.
Направи апдејт на фирмверот. Јас имав слични проблеми, ми се дисконектираше често рутерот додека не направив апдејт. Ги имаш на страната на линксис. Внимавај на точниот модел, може да направиш да не ти работи ако го утнеш моделот.

П.С. Еве ти го тука
http://support.linksys.com/en-eu/support/routers/WRT120N

Направи апдејт на фирмверот. Јас имав слични проблеми, ми се дисконектираше често рутерот додека не направив апдејт. Ги имаш на страната на линксис. Внимавај на точниот модел, може да направиш да не ти работи ако го утнеш моделот.

П.С. Еве ти го тука
http://support.linksys.com/en-eu/support/routers/WRT120N
Ок фала многу ке пробам.

Кога ми се стартува компјутерот ми се појавува да бирам два Windows-a, т.е вака(само кај мене на двете места пишува Windows7). Како да го тргнам второто? Преку тоа и онака не можам да го стартувам windows-от.

Подредувањето ќе го направиш или да ти биде централно или од лево кон десно. Тоа ти е горе десно кај тоа жолтото ако не ме разбираш со подредување итн итн.

Copy-Paste на сликата и воала!
Помошта не ти е соодветна, да беше до копи-п. ќе средев набрзинка работа, али зависи шо меил користиш, шо формат е сликава и сл. Во секој случај се снајдов сама ;).

Помошта не ти е соодветна, да беше до копи-п. ќе средев набрзинка работа, али зависи шо меил користиш, шо формат е сликава и сл. Во секој случај се снајдов сама ;).
Always works for me :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom