D
dirty angel
Гостин
nice 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барав попрактично решение.Можеш да го копираш линкот од прозорецот во нов таб![]()
На Opera функционира така како што бараш ти, ама тоа не ти врши работа ако не користиш OperaМоже некако кога ќе одам на www.rezultati.com и кликнам на некоја утакмица, таа иста да ми ја отвори во нов таб, а не во нов прозорец?
Десниот звучник на лаптопот почна да ми крчи, како да е оштетена мембраната... а за поправање не ми се исплати, па да ве прашам дали има некое програмче за регулација на поедини звучници (пример: да намалам бас само на десниот звучник и слично.) ???
оди старт пиши msconfig па оди boot и тука селектирај го едното што може да се бришеКога ми се стартува компјутерот ми се појавува да бирам два Windows-a, т.е вака(само кај мене на двете места пишува Windows7). Како да го тргнам второто? Преку тоа и онака не можам да го стартувам windows-от.
run -> msconfigКога ми се стартува компјутерот ми се појавува да бирам два Windows-a, т.е вака(само кај мене на двете места пишува Windows7). Како да го тргнам второто? Преку тоа и онака не можам да го стартувам windows-от.