Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Ај некој ако знајт нека ми кажи зошто ме диконектира рутеров ко ке уклучам торент иначе имам Линксис рутер.
Кој линксис и каков интернет користиш?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Може некако кога ќе одам на www.rezultati.com и кликнам на некоја утакмица, таа иста да ми ја отвори во нов таб, а не во нов прозорец?

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Можеш да го копираш линкот од прозорецот во нов таб :)

Член од
20 август 2009
Мислења
65
Поени од реакции
5
Дечки дали е можно svchost.exe да се појави од ESET антивирус?
--- надополнето: 11 март 2013 во 12:06 ---
Дечки дали е можно svchost.exe да се појави од ESET антивирус?

Член од
5 јануари 2010
Мислења
195
Поени од реакции
154
Zdravo decki vcera citav nesto od kajgana i na eden forum najdov link nekoj go postiral kako da gledas necenzurirani videa na you tube se dodavase nesto pred da pises you tube , go kliknav i sea da otvoram nesaka da pusta klipovi :( da ne znaete care

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
не е до тој сајт што си бил вчера, или пробај со фајрфокс/експлорер/опера или нешто е до flash плагинот

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Ај некој ако знајт нека ми кажи зошто ме диконектира рутеров ко ке уклучам торент иначе имам Линксис рутер.
Направи апдејт на фирмверот. Јас имав слични проблеми, ми се дисконектираше често рутерот додека не направив апдејт. Ги имаш на страната на линксис. Внимавај на точниот модел, може да направиш да не ти работи ако го утнеш моделот.

П.С. Еве ти го тука
http://support.linksys.com/en-eu/support/routers/WRT120N

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Направи апдејт на фирмверот. Јас имав слични проблеми, ми се дисконектираше често рутерот додека не направив апдејт. Ги имаш на страната на линксис. Внимавај на точниот модел, може да направиш да не ти работи ако го утнеш моделот.

П.С. Еве ти го тука
http://support.linksys.com/en-eu/support/routers/WRT120N
Ок фала многу ке пробам.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Кога ми се стартува компјутерот ми се појавува да бирам два Windows-a, т.е вака(само кај мене на двете места пишува Windows7). Како да го тргнам второто? Преку тоа и онака не можам да го стартувам windows-от.

D

dirty angel

Гостин
Подредувањето ќе го направиш или да ти биде централно или од лево кон десно. Тоа ти е горе десно кај тоа жолтото ако не ме разбираш со подредување итн итн.

Copy-Paste на сликата и воала!
Помошта не ти е соодветна, да беше до копи-п. ќе средев набрзинка работа, али зависи шо меил користиш, шо формат е сликава и сл. Во секој случај се снајдов сама ;).

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Помошта не ти е соодветна, да беше до копи-п. ќе средев набрзинка работа, али зависи шо меил користиш, шо формат е сликава и сл. Во секој случај се снајдов сама ;).
Always works for me :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom