- Член од
- 16 јули 2010
- Мислења
- 3.084
- Поени од реакции
- 2.028
Снајде се фала тиШто вин имаш, процедурата треба да е слична. моментално користам ХР па вака мислам дека беше:
control panel-windows firewall-Exceptions-Add port
Снајде се фала тиШто вин имаш, процедурата треба да е слична. моментално користам ХР па вака мислам дека беше:
control panel-windows firewall-Exceptions-Add port
Кој линксис и каков интернет користиш?Ај некој ако знајт нека ми кажи зошто ме диконектира рутеров ко ке уклучам торент иначе имам Линксис рутер.
Моделот ми е WRT120N, а користам интернет од ОНЕ.Кој линксис и каков интернет користиш?
Pa kje otvori vrti krukcevo podolgo vreme i tamam kje pocne 2 sekundi od klipot i zastanuva ne mrda do vscera si bese okКако не сака?
Направи апдејт на фирмверот. Јас имав слични проблеми, ми се дисконектираше често рутерот додека не направив апдејт. Ги имаш на страната на линксис. Внимавај на точниот модел, може да направиш да не ти работи ако го утнеш моделот.Ај некој ако знајт нека ми кажи зошто ме диконектира рутеров ко ке уклучам торент иначе имам Линксис рутер.
Ок фала многу ке пробам.Направи апдејт на фирмверот. Јас имав слични проблеми, ми се дисконектираше често рутерот додека не направив апдејт. Ги имаш на страната на линксис. Внимавај на точниот модел, може да направиш да не ти работи ако го утнеш моделот.
П.С. Еве ти го тука
http://support.linksys.com/en-eu/support/routers/WRT120N
Помошта не ти е соодветна, да беше до копи-п. ќе средев набрзинка работа, али зависи шо меил користиш, шо формат е сликава и сл. Во секој случај се снајдов самаПодредувањето ќе го направиш или да ти биде централно или од лево кон десно. Тоа ти е горе десно кај тоа жолтото ако не ме разбираш со подредување итн итн.
Copy-Paste на сликата и воала!
Always works for meПомошта не ти е соодветна, да беше до копи-п. ќе средев набрзинка работа, али зависи шо меил користиш, шо формат е сликава и сл. Во секој случај се снајдов сама.