Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Има проблеми со bluetooth на лап топот. Во Action Centar ми пишуваше дека престанал да работи и ми препорача страна за да симнам и да направам апдејт. Го симнав ова и пуштам ама заглавува. Еве слика
u6DF.png

Некој??????

Избриши се што некогаш си симнал и инсталирал за Bluetooth, рестартирај РС и види во Device Manager дали ќе ти најде нешто ново (и дали ќе инсталира драјвери).
Исто, пробај уклучи го Bluetooth преку тастатурата (Fn + некое F# копче).

И од кога ти прави вака, што имаш променето?

ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕ ПОМОШ!!!! Инсталирав некој драјвер за блутут и одеднаш почнаа сите икони од декстоп да ми се губат и еве сега некако ги вратив ама што имав документи на десктоп во една папка сите ми се изгубија. Ц диск е со истата големина од претходно т.е. колку што имаше пред да се деси ова зафатено место толку има и сега и претпоставувам не се изгубени никаде фајловите само не знам кај да ги барам. Скенирав со Spybot Search & Destroy ми најде само некои tracking cookies а во таск manager го има оноа csrss.exe и еве сеа скенирам со Avasт. Ај ве молам ако можете да ми помогнете, многу битни документи ми се изгубија морам да ги вратам!!!!!!! Како и што да направамм

ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕ ПОМОШ!!!! Инсталирав некој драјвер за блутут и одеднаш почнаа сите икони од декстоп да ми се губат и еве сега некако ги вратив ама што имав документи на десктоп во една папка сите ми се изгубија. Ц диск е со истата големина од претходно т.е. колку што имаше пред да се деси ова зафатено место толку има и сега и претпоставувам не се изгубени никаде фајловите само не знам кај да ги барам. Скенирав со Spybot Search & Destroy ми најде само некои tracking cookies а во таск manager го има оноа csrss.exe и еве сеа скенирам со Avasт. Ај ве молам ако можете да ми помогнете, многу битни документи ми се изгубија морам да ги вратам!!!!!!! Како и што да направамм

System Restore до некој ден пред да ти се случи ова.

System Restore до некој ден пред да ти се случи ова.

Не сака систем ресторе да направи
--- надополнето: 26 декември 2011 во 01:41 ---
И сеа во search Пишувам име на папка што ми ја нема, ја наоѓа и пробувам да ја отворам и пишува The item 'Веб дизајн' that this shortcut refers to has been changed or moved, so this shortcut will no longer work properly. Do you want to delete

Не сака систем ресторе да направи
--- надополнето: 26 декември 2011 во 01:41 ---
И сеа во search Пишувам име на папка што ми ја нема, ја наоѓа и пробувам да ја отворам и пишува The item 'Веб дизајн' that this shortcut refers to has been changed or moved, so this shortcut will no longer work properly. Do you want to delete

Рестартирај во SAFE MODE и од таму скенирај со се што имаш. И пробај од таму System Restore.

Ми ги нема документите! ГИ наоѓа во search ама не може да ги отвори, ми требаат многу !!

Каков вид се документите?

Преку SEARCH копирај ги во некој фолдер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom