Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Успеа со овоа, се избриша. ФАЛА!!Пробај со Unlocker. Инсталирај го, стартувај го Unlocker Assistant и пробај избриши го.
http://www.techspot.com/downloads/1029-unlocker.html
Можеш ли да му направиш да е HIDDEN?
Некој??????
CCleaner или Registry Booster. Првиот е едноставен и ќе сврши работаКој програм користите за чистење регистри?
Добар ли е RegCleaner?
ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕ ПОМОШ!!!! Инсталирав некој драјвер за блутут и одеднаш почнаа сите икони од декстоп да ми се губат и еве сега некако ги вратив ама што имав документи на десктоп во една папка сите ми се изгубија. Ц диск е со истата големина од претходно т.е. колку што имаше пред да се деси ова зафатено место толку има и сега и претпоставувам не се изгубени никаде фајловите само не знам кај да ги барам. Скенирав со Spybot Search & Destroy ми најде само некои tracking cookies а во таск manager го има оноа csrss.exe и еве сеа скенирам со Avasт. Ај ве молам ако можете да ми помогнете, многу битни документи ми се изгубија морам да ги вратам!!!!!!! Како и што да направамм
System Restore до некој ден пред да ти се случи ова.
Не сака систем ресторе да направи
--- надополнето: 26 декември 2011 во 01:41 ---
И сеа во search Пишувам име на папка што ми ја нема, ја наоѓа и пробувам да ја отворам и пишува The item 'Веб дизајн' that this shortcut refers to has been changed or moved, so this shortcut will no longer work properly. Do you want to delete
Рестартирај во SAFE MODE и од таму скенирај со се што имаш. И пробај од таму System Restore.
Скенирав со spyboy во safe mode И тоа најде што пишав погоре ...![]()
А сега од кога си потсредил, што ти е проблемот?
Ми ги нема документите! ГИ наоѓа во search ама не може да ги отвори, ми требаат многу !!