Помош, софтверски проблеми и совети

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Има проблеми со bluetooth на лап топот. Во Action Centar ми пишуваше дека престанал да работи и ми препорача страна за да симнам и да направам апдејт. Го симнав ова и пуштам ама заглавува. Еве слика

Некој??????

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.495
Поени од реакции
6.921

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Избриши се што некогаш си симнал и инсталирал за Bluetooth, рестартирај РС и види во Device Manager дали ќе ти најде нешто ново (и дали ќе инсталира драјвери).
Исто, пробај уклучи го Bluetooth преку тастатурата (Fn + некое F# копче).

И од кога ти прави вака, што имаш променето?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕ ПОМОШ!!!! Инсталирав некој драјвер за блутут и одеднаш почнаа сите икони од декстоп да ми се губат и еве сега некако ги вратив ама што имав документи на десктоп во една папка сите ми се изгубија. Ц диск е со истата големина од претходно т.е. колку што имаше пред да се деси ова зафатено место толку има и сега и претпоставувам не се изгубени никаде фајловите само не знам кај да ги барам. Скенирав со Spybot Search & Destroy ми најде само некои tracking cookies а во таск manager го има оноа csrss.exe и еве сеа скенирам со Avasт. Ај ве молам ако можете да ми помогнете, многу битни документи ми се изгубија морам да ги вратам!!!!!!! Како и што да направамм

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕ ПОМОШ!!!! Инсталирав некој драјвер за блутут и одеднаш почнаа сите икони од декстоп да ми се губат и еве сега некако ги вратив ама што имав документи на десктоп во една папка сите ми се изгубија. Ц диск е со истата големина од претходно т.е. колку што имаше пред да се деси ова зафатено место толку има и сега и претпоставувам не се изгубени никаде фајловите само не знам кај да ги барам. Скенирав со Spybot Search & Destroy ми најде само некои tracking cookies а во таск manager го има оноа csrss.exe и еве сеа скенирам со Avasт. Ај ве молам ако можете да ми помогнете, многу битни документи ми се изгубија морам да ги вратам!!!!!!! Како и што да направамм
System Restore до некој ден пред да ти се случи ова.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
System Restore до некој ден пред да ти се случи ова.
Не сака систем ресторе да направи
--- надополнето: 26 декември 2011 во 01:41 ---
И сеа во search Пишувам име на папка што ми ја нема, ја наоѓа и пробувам да ја отворам и пишува The item 'Веб дизајн' that this shortcut refers to has been changed or moved, so this shortcut will no longer work properly. Do you want to delete

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не сака систем ресторе да направи
--- надополнето: 26 декември 2011 во 01:41 ---
И сеа во search Пишувам име на папка што ми ја нема, ја наоѓа и пробувам да ја отворам и пишува The item 'Веб дизајн' that this shortcut refers to has been changed or moved, so this shortcut will no longer work properly. Do you want to delete
Рестартирај во SAFE MODE и од таму скенирај со се што имаш. И пробај од таму System Restore.

Kajgana Shop

На врв Bottom