Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
??????????????????????????????????????????????????????????????
Uploaded with ImageShack.us
Ова ми излегва сега а пред да го форматирам сликите ги отвараше немаше врска дали се мали или големи?
??????????????????????????????????????????????????????????????
Зш да не е можно, ја имам ист таков дома ми дреме, не уклучувај две работи у исто време и топ ќе ти биде.Сакам да инстал. xp на постар компјутер има 256рам графичка 32... Може ова да е остварливо ??![]()
Зш да не е можно, ја имам ист таков дома ми дреме, не уклучувај две работи у исто време и топ ќе ти биде.![]()
Fala, a i potreben e samo za office taka da ke vrsi rabota pozz
Еј ќе го форматирам лаптопот,да ми каже некој дали да ставам пак Win 7 Ultimate,или да му ставам некоја послаба верзија на Win 7 (Basic или не ги ни памтам кои ги има ) ???Може и совет која би ја ставил на местово на Ultimate ?!![]()
не кажа кој ти е проблемот. Која е причината за да ставаш нов? Не тера овој?
--- надополнето ---
Јас ултимејт вртам моментално и сум презадоволен
Не бе го немам форматирано околу 6-7 месеци можеби и повеќе,па почна да јавува Blue Screen и најверојатно има некои вируси малвери бла бла такви глупости......Па да го освежам малку и онака процедурата е околу 1 саат максимум![]()
Форматирам компјутерот... Ама преку УСБ пошо не ми работи читачот. И го напраив бутабилно преку WinToFlash. И сеа почнува форматирањето, т.е. уше пред да почне ми излегува дека некое си W: is corrupted. WTF?