Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фатив на лап-топот вајрлес тука од комшии, ми покажува фул conectivity, но кога пишам пасворд и се конектирам ми пишува limited conection и немам интернет. Чаре?
Фатив на лап-топот вајрлес тука од комшии, ми покажува фул conectivity, но кога пишам пасворд и се конектирам ми пишува limited conection и немам интернет. Чаре?
Неодамна го форматирав компјутерот и забележав дека не сака да оди на sleep. Секогаш кога ќе кликнам sleep или ќе го затворам капакот на лап-топот (подесено е на затворање да оди на sleep), ми прави shut-down, поточно се руши виндоусот, кога ќе го уклучам пак ме прашува дали сакам да почнам нормално или во safe мод... Некој да знае што може да е проблемот, порано не ми се случувало ова. Користам windows 7 иначе.
1000000000000% ти е точен пасвордот????
Пробај и со друг лаптоп/мобилен, ако и таму така, не ти е точен пасот.
Сега го видов твојот пост Корун.
Ако не е точен пасвордот нема да пише incorect password или нешто слично? Бидејќи не го знам пасвордот туку крадам, но некако го нагодив и тоа од прва. Но ми пишува limited access![]()
Што е поверојатно: Да си го погодил пасвордот НА ТЕПКА ОД ПРВА или да не си го погодил пасвордот?
Нека не те буни тоа no connectivity, си го утнал пасвордот (нормално)
Шансите се 50:50. Или сум го погодил или не сум:smir:
Инаку сега не ми дава да погодувам повторно. Се конектира автоматски со тој пасворд. Се дисконектирам и се конектирам, ама автоматски оди. Како да се конектирам со друг пасворд?
значи вака го имам следниов проблем: кога симнам некој превод за филм и како и да го отворам ( и со плеерот и со ворд ) буквите ми ги дава со чудни знаци ова важи за мак. срб. хр. и за некои бг. преводи и да ова се случува откако ставив виндовс 7