Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Фатив на лап-топот вајрлес тука од комшии, ми покажува фул conectivity, но кога пишам пасворд и се конектирам ми пишува limited conection и немам интернет. Чаре?

Фатив на лап-топот вајрлес тука од комшии, ми покажува фул conectivity, но кога пишам пасворд и се конектирам ми пишува limited conection и немам интернет. Чаре?

1000000000000% ти е точен пасвордот????

Пробај и со друг лаптоп/мобилен, ако и таму така, не ти е точен пасот.

Имам два глупи необјасниви проблеми на лаптопов (користам Win 7):

1. Често пати се случува кога му правам shut down наместо тоа се рестартира ( и то ова од скоро време порано не правеше така)
2. Во било кој фолдер со слики ако имам направено thumbnail view на сликите не ги вади како мали сликички туку онаа default плава слика што само кажува дека тој фајл е слика, а не и самата слика во мали димензии.

Или пробај со фиксни IP адреси, можеби нема DHCP сервер.

Неодамна го форматирав компјутерот и забележав дека не сака да оди на sleep. Секогаш кога ќе кликнам sleep или ќе го затворам капакот на лап-топот (подесено е на затворање да оди на sleep), ми прави shut-down, поточно се руши виндоусот, кога ќе го уклучам пак ме прашува дали сакам да почнам нормално или во safe мод... Некој да знае што може да е проблемот, порано не ми се случувало ова. Користам windows 7 иначе.

Неодамна го форматирав компјутерот и забележав дека не сака да оди на sleep. Секогаш кога ќе кликнам sleep или ќе го затворам капакот на лап-топот (подесено е на затворање да оди на sleep), ми прави shut-down, поточно се руши виндоусот, кога ќе го уклучам пак ме прашува дали сакам да почнам нормално или во safe мод... Некој да знае што може да е проблемот, порано не ми се случувало ова. Користам windows 7 иначе.

Инсталирај си драјвери за графичката и оди направи си RATE во пропертис на компјутер. Тоа оценките да ти ги даде.

Инсталирани се драјвери а оцената е 2.6. Таква беше и порано но немаше никаков проблем со ова. Некоја друга причина...?

1000000000000% ти е точен пасвордот????

Пробај и со друг лаптоп/мобилен, ако и таму така, не ти е точен пасот.

Сега го видов твојот пост Корун.

Ако не е точен пасвордот нема да пише incorect password или нешто слично? Бидејќи не го знам пасвордот туку крадам, но некако го нагодив и тоа од прва. Но ми пишува limited access:toe:

Сега го видов твојот пост Корун.

Ако не е точен пасвордот нема да пише incorect password или нешто слично? Бидејќи не го знам пасвордот туку крадам, но некако го нагодив и тоа од прва. Но ми пишува limited access:toe:

Што е поверојатно: Да си го погодил пасвордот НА ТЕПКА ОД ПРВА или да не си го погодил пасвордот? :)

Нека не те буни тоа no connectivity, си го утнал пасвордот (нормално)

Што е поверојатно: Да си го погодил пасвордот НА ТЕПКА ОД ПРВА или да не си го погодил пасвордот? :)

Нека не те буни тоа no connectivity, си го утнал пасвордот (нормално)

Шансите се 50:50. Или сум го погодил или не сум:smir:

Инаку сега не ми дава да погодувам повторно. Се конектира автоматски со тој пасворд. Се дисконектирам и се конектирам, ама автоматски оди. Како да се конектирам со друг пасворд?

Шансите се 50:50. Или сум го погодил или не сум:smir:

Инаку сега не ми дава да погодувам повторно. Се конектира автоматски со тој пасворд. Се дисконектирам и се конектирам, ама автоматски оди. Како да се конектирам со друг пасворд?

Што Windows користиш?

Оди пропертис на нетворк, таму имаш Wireless нешто, ќе си ги најдеш мрежите што си ги зачувал, ќе ги избришеш тие што сакаш, и нареден пат ќе ти биде пак како прв пат да се конектираш.

значи вака го имам следниов проблем: кога симнам некој превод за филм и како и да го отворам ( и со плеерот и со ворд ) буквите ми ги дава со чудни знаци ова важи за мак. срб. хр. и за некои бг. преводи и да ова се случува откако ставив виндовс 7

значи вака го имам следниов проблем: кога симнам некој превод за филм и како и да го отворам ( и со плеерот и со ворд ) буквите ми ги дава со чудни знаци ова важи за мак. срб. хр. и за некои бг. преводи и да ова се случува откако ставив виндовс 7

Ќе идеш у плеерот во подесувања за фонтот и кај скрипт ќе избереш cyrillic за кирилчните и central european за латиничните преводи.

Ја знае ли некој финтата за да го отстранам "Genuine", знам дека нешто се пишуваше во Run, ама сум заборавил што

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom