Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
untitled1.jpg

Како да го попрам да можам да влезам вкомпјутер, го скенирав од вируси исчистив се и пак неќи.

Пробај десен клик на Local Disk Е Explore види дали ке го отвори

инфециран е Windows Explorer пробај System Restore ако не успееш да го вратиш формат

Ќе може ли некој да ми каже или да ми даде линк кон потребниот драјвер за звук - еве една слика со инфо за што се работи:

0a1cb5e4ca523f86f9fa8bf53c4882f9.JPG
Си го решив проблемот :)

Е сега некој по ПП нека нафрли линк за сервис пак 3 :) ама не некој искракиран и уште што не па и со тие вируси да се разбркувам.

Е сега некој по ПП нека нафрли линк за сервис пак 3 :) ама не некој искракиран и уште што не па и со тие вируси да се разбркувам.

Види на ПП имаш нешто торенти :smir:

Не требаат торенти за Сервисен пакет 3. Еве го (~316 MB)

Па што да му кажам земи скенирај ? земи со инекции поправи го ? ако имаш предлог дај му :)

Незнам што да му кажам ... сочуство? Шала на страна, тешко да може да направи формат ако е грешката (а најчесто е) поради хардверски проблеми. Сепак може да се проба со chkdsk, fdisk /mbr, разни recovery алатки и сл., на најдобро најпрво да се извади дискот и да се приклучи на друг компјутер, ако случајно се отвори веднаш бекап на сите важни податоци па после кинење на партиции, форматирање и сл.

Има едно интересно тврдење, колку и да не сакаме да веруваме во него, истото постојано се докажува, а гласи вака: хард дискот е привремена меморија :)

Од која страна ги хостираш сликите ???

Од tinypick или како и да беше,некогаш знае да заебава...

Хостирам?! како мислиш?
Ај вака: Што треба да направам за да ставам слика на било кој пост на форумов од мојот компјутер ?

Хостирам?! како мислиш?
Ај вака: Што треба да направам за да ставам слика на било кој пост на форумов од мојот компјутер ?

1. Одиш на http://tinypic.com/
2. Ја закачуваш сликата (преку Browse)
3. После го копираш IMG Code for Forums & Message Boards линкот (почнува со .......)
4. Копираниот линк го ставаш тука
5. Толку

1. Одиш на http://tinypic.com/
2. Ја закачуваш сликата (преку Browse)
3. После го копираш IMG Code for Forums & Message Boards линкот (почнува со .......)
4. Копираниот линк го ставаш тука
5. Толку[/quote]

Исправка:

1.Одиш на fotografija.com.mk (користете македонски производи)

Другото е исто!

А, јас да прашам да не знае некој случајно кој е администраторски пасворд на компјутерите по школите што се?

Исправка:

1.Одиш на fotografija.com.mk (користете македонски производи)

Другото е исто!

А, јас да прашам да не знае некој случајно кој е администраторски пасворд на компјутерите по школите што се?

Пробај teacher. По некоја логика би требало да е овој пасвордот, бидејќи пасвордот за учениците е student.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom