Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Probav i so ovie dve sto mi gi kaza(clliner i revouninstaler) no pak e isto.Sekoj antivirus koi sto sakam da go instaliram vo poslednata faza na instaliranje pri zemanje na update od internet mi ja ukocuva mozzilata ili bilo koi internet prebaruvac.Drug problem so PC nemam, se e super sto gavol me natera da go brisam NORTONOT.POMAGAJTE ne mozam da surfam na internet a bez antivirus zastita??????

Има ли некој тука линукс да му пратам еден .одп фајл да ми го сними како .ппт и да ми го врати:pipi:

Едит: пробав на замзар.ком ама не сака нешто!

Nekoja programa za snimajne na video koga ke igram igri,samo da ne e fraps ili hypercam deka mi gi namalvat fremojte vo igrata i kocit,.

При инсталација на Неро 9:
nerovu.jpg

Што е проблемот?

Луѓе помош!!!
Го пуштам денес компјутерот и таман коа искача тоа ХР и се пуни...БУМ! се појавува едно плаво(трае 0,5 секунди и ништо неможам да прочитам) и ме враќа назад...и пак се пушта ПЦ-то и ми вели да бирам од тие : Сејф Моде..Сејф вит Нетворкинг,Старт Вин.Нормалли ...,идам Старт Нормалли и пак кога треба стартува ме враќа назад...Што ќе да е ако знае некој плс да ми каже?! ќе мора формат ? :nesum: Хелп ПЛС !!!

Луѓе помош!!!
Го пуштам денес компјутерот и таман коа искача тоа ХР и се пуни...БУМ! се појавува едно плаво(трае 0,5 секунди и ништо неможам да прочитам) и ме враќа назад...и пак се пушта ПЦ-то и ми вели да бирам од тие : Сејф Моде..Сејф вит Нетворкинг,Старт Вин.Нормалли ...,идам Старт Нормалли и пак кога треба стартува ме враќа назад...Што ќе да е ако знае некој плс да ми каже?! ќе мора формат ? :nesum: Хелп ПЛС !!!

Тоа е BSOD Blue Screen of Death што ти се јавува и рестатира :) вајда имаш вирус или проблеми со драјвери или па хардверски и слично пробај преку safe mode покрени го Windows ама болје ти е Формат да мавнеш

Што може да е фрката на ова...???
Не ми дава да симнам ниту еден прелистувач,ни Мозила,ни Опера,ништо...
Ке отидам на страна кликам на даунлоад и ми се појавува...Чаре ??

j5f3hu.jpg

Што може да е фрката на ова...???
Не ми дава да симнам ниту еден прелистувач,ни Мозила,ни Опера,ништо...
Ке отидам на страна кликам на даунлоад и ми се појавува...Чаре ??
Toa Download transferred to IDM ti e Internet Download Manager=IDM koj navodno i ubrzuva internet...za mene ova IDM ednakvo e so spyware, trgni go IDM i probaj si pak.

Toa Download transferred to IDM ti e Internet Download Manager=IDM koj navodno i ubrzuva internet...za mene ova IDM ednakvo e so spyware, trgni go IDM i probaj si pak.

Да знам дека е тоа,но фората е што е избришано
пред доста време и баш сега ми се појавува,а пред тоа немав проблеми...:toe:

едит..средено е...

хахах, ако е ова точно тогаш ти имаш револуционерно откритие за ладење на загреани површини :)
А, да видиш како ти ги дава температурите во BIOS? Ако и таму вака варира тогаш .... тогаш незнам :) ... веројатно ќе треба да го префрлиш прашањето во проблеми со хардвер :)
Нажалост во BIOS-от не најдов да покажува температура. Мислам дека не ја покажува. На друг компјутер (со друг BIOS) сум ги читал температурите, но на овој не.

Druze prvo mu prais test za stabilnost na sistemot (toa go opteretuva sistemot na 100% od performansite) i ke ti dade nekoja po tocna temp. I koj everest go koristis ja bi ti preporacal ovoj Everest Corporate Edition5.02.1750 with Portable prednosta e sto site ploci gi cita bez problem i recisi site podatoci se tocini (ova go pisuvam zatoa sto redovno go koristam i nitu ednas me nema razocarano) pozdrav i pisi sto si napravil ok
Користам Everest Home. На друг компјутер добро работи. На овој се јавува проблем со температурата на процесорот и некои напони. Ќе се обидам да го симнам Everest Corporate Edition5.02.1750 with Portable.

Ќе може ли некој да ми каже или да ми даде линк кон потребниот драјвер за звук - еве една слика со инфо за што се работи:

0a1cb5e4ca523f86f9fa8bf53c4882f9.JPG

Decki, kompjutero neso mi se rasipa, i morav da go smenam win. I sega ne mozam da pisuvam so Mk - podrska. Duri i koga dolu so e desno vo kosot, od EN smenam vo MK, povtorno ne pisuva makedonski ? Kako da go napravam ? :toe:

Едно прашање:
Зошто не можам да ставам слики од мојот компјутер на Форумов?
Кога ги копирам од Интернет не е проблем се ставаат на форумов.
Пробав од Интернет ја копирав в компјутер, а потоа од компјутер не може на се стави на форумов. Пробав со сите формати....не бива.
Што е проблемот?

Едно прашање:
Зошто не можам да ставам слики од мојот компјутер на Форумов?
Кога ги копирам од Интернет не е проблем се ставаат на форумов.
Пробав од Интернет ја копирав в компјутер, а потоа од компјутер не може на се стави на форумов. Пробав со сите формати....не бива.
Што е проблемот?

Од која страна ги хостираш сликите ???

Од tinypick или како и да беше,некогаш знае да заебава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom