Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некој апдејтувано Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign... во Adobe Technical Communication Suite? Преко Creative Cloud?
Значи од CC верзија на CC 2015 верзија. Онака додека не ми се појавиа апдејтите си ги апдејтирав најнормално со Adobe Application Manager. Иначе работам на кракувана верзија со вклучен акаунт и можни апдејти.

Имам проблем со фолдери на УСБ. Татко ми си го копирал од работа цел фолдер со документи на УСБ за да работи дома, ама некои фолдери фалат, не ги чита ни на компјутер ни на лаптоп. А кај него на работа ги има. Како да го средам ова?
И ако некој го има Стоби Шериф Регулар фонтот да ми го прати затоа што неможам на интернет да го најдам, се утепав барајќи за да го инсталирам ама неможев да се снајдам да го симнам. А на Либре и ОпенОфис ми фали тој фонт, а баш на тој работат на работа.

И ако некој го има Стоби Шериф Регулар фонтот да ми го прати затоа што неможам на интернет да го најдам, се утепав барајќи за да го инсталирам ама неможев да се снајдам да го симнам. А на Либре и ОпенОфис ми фали тој фонт, а баш на тој работат на работа.
Пратено на пп.

Некоја програма за симнување на видеа од хулу? сменив ај-пи, ми ги пушта видеата, ама не знам со што да ги симнам. Help?

Некоја програма за симнување на видеа од хулу? сменив ај-пи, ми ги пушта видеата, ама не знам со што да ги симнам. Help?
Internet Download Manager
Не ми е тестиран ама 99% симиња.

Го пробував прееска ова на хром, нејќеше, а на мозила ја немам екстензијата што ми го одблокира хулу. Се снајдов на друг начин, без да го симињам, со Desktop capture програма.

Дечки имам еден проблем о абдејтиве. Сакам да ги инсталирам но ми јавува еден проблем. Читам за проблемов еве: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/windows-update-error-80072ee2#1TC=windows-7 и не знам како тоа да го направам да додадам вебсајтови на FIREWALL. Знаете како треба да се направи тоа? :D

Ми треба некоја програма за пратење на берза на метали во живо. Се наоѓа ли нешто искракувано или тешко :D

клуч за виндоус 7 професионал 64 бит во пп?

Имам проблем со "blue screen of death" и рестартирање на компјутерот. Најчесто се случува кога ќе пуштам видео на јутуб на цел екран или било какво друго видео, додека сега зачести проблемот и при обична работа. Дали има некое решение за ова или само форматирање ќе го реши проблемот? Имам Windows 7 и еве неколку слики. Благодарам однапред.

Attachments

• IMG_20150420_121725.jpg
    IMG_20150420_121725.jpg
    1,1 MB · Прегледи: 14
  • dump 3.png
    dump 3.png
    26,4 KB · Прегледи: 14
  • dump.png
    dump.png
    56,4 KB · Прегледи: 14
  • dump2.png
    dump2.png