Помош, софтверски проблеми и совети

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Дали има некој апдејтувано Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign... во Adobe Technical Communication Suite? Преко Creative Cloud?
Значи од CC верзија на CC 2015 верзија. Онака додека не ми се појавиа апдејтите си ги апдејтирав најнормално со Adobe Application Manager. Иначе работам на кракувана верзија со вклучен акаунт и можни апдејти.

H

HoT IcE

Гостин
Имам проблем со фолдери на УСБ. Татко ми си го копирал од работа цел фолдер со документи на УСБ за да работи дома, ама некои фолдери фалат, не ги чита ни на компјутер ни на лаптоп. А кај него на работа ги има. Како да го средам ова?
И ако некој го има Стоби Шериф Регулар фонтот да ми го прати затоа што неможам на интернет да го најдам, се утепав барајќи за да го инсталирам ама неможев да се снајдам да го симнам. А на Либре и ОпенОфис ми фали тој фонт, а баш на тој работат на работа.

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.754
Поени од реакции
2.566
И ако некој го има Стоби Шериф Регулар фонтот да ми го прати затоа што неможам на интернет да го најдам, се утепав барајќи за да го инсталирам ама неможев да се снајдам да го симнам. А на Либре и ОпенОфис ми фали тој фонт, а баш на тој работат на работа.
Пратено на пп.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.214
Поени од реакции
10.269
Некоја програма за симнување на видеа од хулу? сменив ај-пи, ми ги пушта видеата, ама не знам со што да ги симнам. Help?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.748
Поени од реакции
27.750
Некоја програма за симнување на видеа од хулу? сменив ај-пи, ми ги пушта видеата, ама не знам со што да ги симнам. Help?
Internet Download Manager
Не ми е тестиран ама 99% симиња.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.214
Поени од реакции
10.269
Го пробував прееска ова на хром, нејќеше, а на мозила ја немам екстензијата што ми го одблокира хулу. Се снајдов на друг начин, без да го симињам, со Desktop capture програма.

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Дечки имам еден проблем о абдејтиве. Сакам да ги инсталирам но ми јавува еден проблем. Читам за проблемов еве: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/windows-update-error-80072ee2#1TC=windows-7 и не знам како тоа да го направам да додадам вебсајтови на FIREWALL. Знаете како треба да се направи тоа? :D

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ми треба некоја програма за пратење на берза на метали во живо. Се наоѓа ли нешто искракувано или тешко :D

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.214
Поени од реакции
10.269
клуч за виндоус 7 професионал 64 бит во пп?

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Имам проблем со "blue screen of death" и рестартирање на компјутерот. Најчесто се случува кога ќе пуштам видео на јутуб на цел екран или било какво друго видео, додека сега зачести проблемот и при обична работа. Дали има некое решение за ова или само форматирање ќе го реши проблемот? Имам Windows 7 и еве неколку слики. Благодарам однапред.

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom