Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Провери преку Control Panel-Power Options, што имаш чекирано.
Или, преку BIOS

1. Click Start > Run napisi regedit.
2. Click OK.
3. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE
then Software
then Microsoft
then Windows ()
then CurrentVersion
then Winlogon
Set the value of PowerDownAfterShutdown to 1.

Имам проблем со BsPlayer 2.43 PRO...што и да кликнам на плееров,одма се исклучува,дали да зголемам екран,дали филмот понапред да го уклучам,се'!...Дали па оти е на македонски јазик го кутка нешто???Кој знае нека помага:smir:

Имам проблем со BsPlayer 2.43 PRO...што и да кликнам на плееров,одма се исклучува,дали да зголемам екран,дали филмот понапред да го уклучам,се'!...Дали па оти е на македонски јазик го кутка нешто???Кој знае нека помага:smir:

Бриши го и симни си GOMPlayer

Провери преку Control Panel-Power Options, што имаш чекирано.
Или, преку BIOS

1. Click Start > Run napisi regedit.
2. Click OK.
3. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE
then Software
then Microsoft
then Windows ()
then CurrentVersion
then Winlogon
Set the value of PowerDownAfterShutdown to 1.

ne biva brat...go imam probano i porano ova i sega go probav ama nisto. :S fala sepak

problemot e odamna.nemam update na windows sum go formatiral mn pati drajveri mn sum probal ne biva i ne biva :S

ако си со едно исто цд форматирал, множно е виндовсот да ти е сјебан.. друга опција некој забеган вирус да имаш у другите партиции ако не си ги никад форматирал.. и трето ако ставаш не соодветни драјвери.. Друго не е можно, 300 пути сам форматирал никад не ми е покажало таков проблем. И укјучи се на мсн!!

Бриши го и симни си GOMPlayer

Или Media Player Classic Homecinema

Двата се одлични (далеку подобри од БС). Пробај ги двата и тој што повеќе ти одговара, тој користи го.

Или Media Player Classic Homecinema

Двата се одлични (далеку подобри од БС). Пробај ги двата и тој што повеќе ти одговара, тој користи го.
Еве сега инсталирав постара верзија,работи одлично...Веројатно таа шо сум ја симнал била "damaged":smir:

Како да изрежам филм со македонски превод, а кириличите карактери да не ми излегуваат како чкљ букви?

Како да изрежам филм со македонски превод, а кириличите карактери да не ми излегуваат како чкљ букви?

И на компјутер кога го пушташ ти искачаат хиероглифи? Ако не, тогаш имаш тапа DVD Player.

И на компјутер кога го пушташ ти искачаат хиероглифи? Ако не, тогаш имаш тапа DVD Player.

На компјутер го пуштам со БС плеер и не ми излегуват хиероглифи.
Си мислев да не нешто проблемот во програмата со која го режам филмот (ConvertXtoDvd)

На компјутер го пуштам со БС плеер и не ми излегуват хиероглифи.
Си мислев да не нешто проблемот во програмата со која го режам филмот (ConvertXtoDvd)

Што марка на DVD имаш?

Пробај го цедето на повеќе DVD Player-и, ќе видиш дека некаде ќе ги пушта нормално, а некаде хиероглифи.

Вака ....имам windows 7 starter .....i problrmot e што неможам да ставам слики за позадина не бива никако .....??????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom