Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да тастатурата ми е со усб приклучок...
пред некој ден приметив дека на крајот од песната ми стои .mp3
Пр:
T.A.S.E.V-Mind Control(Original Mix).mp3
на крајот ако нема .mp3 фајлот го дава како непознат??? Да не знае некој како да го направам да немaм .mp3 на крајот од фајлот.....
па иди rename и додај на крајот.mp3 и топред некој ден приметив дека на крајот од песната ми стои .mp3
Пр:
T.A.S.E.V-Mind Control(Original Mix).mp3
на крајот ако нема .mp3 фајлот го дава како непознат??? Да не знае некој како да го направам да немaм .mp3 на крајот од фајлот.....
па иди rename и додај на крајот.mp3 и то
Вака.Пред неколку дена му однесов игра на еден друга и ја инсталиравме ок беше се и сеа де4ково решил по незнам која при4ина да ги скрие фајловите од играта.ОД фолдер оптионс избрал хиде фолдерс и напраил работа.Арно ама сега вика му го нема фолдер оптионс менито.МУ го нема кај стандардните менија и незнае како да го врати.Па си викам може некој на кајгана знае како да се среди тоа.Фала од напред ако знае некој нека пише....
Модератор[Темата/мислењето е префрлено во општата тема за софтверски проблеми следниот пат користи ја таа]
Вака.Пред неколку дена му однесов игра на еден друга и ја инсталиравме ок беше се и сеа де4ково решил по незнам која при4ина да ги скрие фајловите од играта.ОД фолдер оптионс избрал хиде фолдерс и напраил работа.Арно ама сега вика му го нема фолдер оптионс менито.МУ го нема кај стандардните менија и незнае како да го врати.Па си викам може некој на кајгана знае како да се среди тоа.Фала од напред ако знае некој нека пише....
Модератор[Темата/мислењето е префрлено во општата тема за софтверски проблеми следниот пат користи ја таа]
Како да направам да бирам одреден дел од цел торент да симнам? дека направено ми е без да ме праша да симнува цел торрент?
Како да направам да бирам одреден дел од цел торент да симнам? дека направено ми е без да ме праша да симнува цел торрент?
ima li nekoj so znae so e problem so ova.ama seriozno da mi kaze..znaci koga go isklucuvam kompjuterot mi se pojavuva slednata poraka: ITS NOW SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER,i nemam nikakva opcija da go islucam.Isto taka go nema Stund By zatemneto e.Ako se razbira nekoj i znae so e problemot neka mi pise privatna poraka ili ovde neka odgovori.pozz