Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Има веќе активирани. 2007 е исто со 2010, само вторава е нашминкана и повеќе рам јаде. Исто ти се фаќа која ќе ја инсталираш

не бива неможе да се инсталира програмов, ми јавува и таму некој ерор. Истите 2 инсталации ги имам на други комјутери досега инсталирано повеќе пати и се ОК, али еве овде не сака и не сака. Ерор 1335 вика дека треба да се исчистат регистрите. Како да ги исчистам самиот ако имаш идеја, без овие програмчиња би ти бил благодарен. Досега регистри немам чепкано.

можи некој да објасни што работи овој програм ?Net framework (нормално ако не е многу зафатен и има добра воља).Кај мене ги има 2.0 ,3.0 и 3.5. Постарите вишок се или не?

Кратко објаснување нема баш. Ако името не те асоцира, ништо не правиме :) Остави ги сите верзии, немаш штета од нив.
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 16:52 ---
не бива неможе да се инсталира програмов, ми јавува и таму некој ерор. Истите 2 инсталации ги имам на други комјутери досега инсталирано повеќе пати и се ОК, али еве овде не сака и не сака. Ерор 1335 вика дека треба да се исчистат регистрите. Како да ги исчистам самиот ако имаш идеја, без овие програмчиња би ти бил благодарен. Досега регистри немам чепкано.

Регистри се опасна работа, посебно ако не си чепкал досега. Како бришеш? Обично Add/Remove е доволно. Прво Add/Remove, после со Auslogics....вака е најбезбедно за да не зезнеш нешто друго.
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 16:54 ---
Симнав ама го уклучувам да со инсталирам не се подига инсталацијата :(

На 8ца си? Според изгледот на прозорците. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh506443(v=vs.110).aspx Види го ова, можеби е исклучено.

После два-три клика на Хром ми се отвара ново јазиче или некој скокачи прозорец( или како се веќ вика), има ли шанса тоа да се блокира.
Плус и работата на Хром ми е успорена.
Сликав ама не можам да направам аплоад, пробав и од Мозила не сака. Како целиот систем да ми се поремети, за нет зборам.

Здраво.

неможам никако да најдам драјвер за мрежата за Amd E1-1500.
се работи за лаптоп Hp
за повеќе инфо тука.
би бил благодарен доколку некој најде линк за да о симнам
се утепав од барање ама ништо (y)

Здраво.

неможам никако да најдам драјвер за мрежата за Amd E1-1500.
се работи за лаптоп Hp
за повеќе инфо тука.
би бил благодарен доколку некој најде линк за да о симнам
се утепав од барање ама ништо (y)

А зошто даваш инфо за процесорот, кога тебе ти треба мрежна картичка (драјвер)? Кој е лаптопот, инаку барај на http://www8.hp.com/us/en/drivers.html напиши го моделот и ќе ти ги даде сите можни.

Здраво незнам дали се обракам на право место али проблемот е во тоа што пример кога спуштам торент со .EXE фајал најчесто тоа е крак за игра во самиот торент стои како exe но кога ке го спуштам кај мене стои само како фајал пример ако на торенот било FM.EXE КОГА КЕ СЕ СПУШТИ Е САМО FM се работи за WINDOWS 7

Здраво незнам дали се обракам на право место али проблемот е во тоа што пример кога спуштам торент со .EXE фајал најчесто тоа е крак за игра во самиот торент стои како exe но кога ке го спуштам кај мене стои само како фајал пример ако на торенот било FM.EXE КОГА КЕ СЕ СПУШТИ Е САМО FM се работи за WINDOWS 7
Control Panel/Folder Options/View/ одштиклирај Hide extensions for known file types/Apply/OK

Срамота е ова да не го знаеш за твоите 26год!

Срамота е ова да не го знаеш за твоите 26год!

Е јебига не го знаев него дајте некој програм за вракање на избришани работи конкретно слики мада се избришани пред месец дена пробав со АCTIVE FILE RECOVERY али не бива најверојатно бидејки имам ставно и други работи во таа партиција па сеа на тоа место кај што биле сликите има залебено нешто ново бар според мене со овој програм ги врка сите слики по фолдери како што биле али ни една не отвара

Pa
Е јебига не го знаев него дајте некој програм за вракање на избришани работи конкретно слики мада се избришани пред месец дена пробав со АCTIVE FILE RECOVERY али не бива најверојатно бидејки имам ставно и други работи во таа партиција па сеа на тоа место кај што биле сликите има залебено нешто ново бар според мене со овој програм ги врка сите слики по фолдери како што биле али ни една не отвара
http://www.pandorarecovery.com/ лесно ќе се снајдеш

Како да го направам ова
онлине секурити
одеднаш ми се промени и светна виндос информаторот како ерор,

Snapshot_2.jpegSnapshot_1.jpeg

Баш у игра бев, и на двапати у рок од 10тина минути ми се исклучува компјутерот т.е. ми се рестертира и кога го пуштам ова ми излегува ...

untitled.JPG

Има некакво чаре?

Му сменав на компјутеров матична плоча пред некој ден и инсталиран е windows 7 и формат на C а од D се зачував. Сеа проблемов е шо одредени фајлови во Д неможам да ги пуштам преку ништо еве пример фолдерот со музика не се пушта преку ниеден програм а зафајка место и шо е карактеристично сиве фолдери и фајлови шо не ги чита се обоени со зелена боја.Чаре некое има ли пошо 80% од фајлови во D неможам да ги пуштам a и неможам да ги префрлам на USB и сл.
HHLZdjL.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom