Тогаш ти треба едно вакво:Да да тастатурата ми е со усб приклучок...
Влези во било кој фолдер па оди вака:пред некој ден приметив дека на крајот од песната ми стои .mp3
Пр:
T.A.S.E.V-Mind Control(Original Mix).mp3
на крајот ако нема .mp3 фајлот го дава како непознат??? Да не знае некој како да го направам да немaм .mp3 на крајот од фајлот.....
па иди rename и додај на крајот.mp3 и топред некој ден приметив дека на крајот од песната ми стои .mp3
Пр:
T.A.S.E.V-Mind Control(Original Mix).mp3
на крајот ако нема .mp3 фајлот го дава како непознат??? Да не знае некој како да го направам да немaм .mp3 на крајот од фајлот.....
Сака да ја скрие екстензијатапа иди rename и додај на крајот.mp3 и то
Нека зачисти од вируси и такви работи.Вака.Пред неколку дена му однесов игра на еден друга и ја инсталиравме ок беше се и сеа де4ково решил по незнам која при4ина да ги скрие фајловите од играта.ОД фолдер оптионс избрал хиде фолдерс и напраил работа.Арно ама сега вика му го нема фолдер оптионс менито.МУ го нема кај стандардните менија и незнае како да го врати.Па си викам може некој на кајгана знае како да се среди тоа.Фала од напред ако знае некој нека пише....
Модератор[Темата/мислењето е префрлено во општата тема за софтверски проблеми следниот пат користи ја таа]
Нека скенира со некој добар антивирус и антитројан прво, ако и тоа не помогне пробај:Вака.Пред неколку дена му однесов игра на еден друга и ја инсталиравме ок беше се и сеа де4ково решил по незнам која при4ина да ги скрие фајловите од играта.ОД фолдер оптионс избрал хиде фолдерс и напраил работа.Арно ама сега вика му го нема фолдер оптионс менито.МУ го нема кај стандардните менија и незнае како да го врати.Па си викам може некој на кајгана знае како да се среди тоа.Фала од напред ако знае некој нека пише....
Модератор[Темата/мислењето е префрлено во општата тема за софтверски проблеми следниот пат користи ја таа]
А го има во Контрол Панел - Фолдер Оптионс?Вака.Пред неколку дена му однесов игра на еден друга и ја инсталиравме ок беше се и сеа де4ково решил по незнам која при4ина да ги скрие фајловите од играта.ОД фолдер оптионс избрал хиде фолдерс и напраил работа.Арно ама сега вика му го нема фолдер оптионс менито.МУ го нема кај стандардните менија и незнае како да го врати.Па си викам може некој на кајгана знае како да се среди тоа.Фала од напред ако знае некој нека пише....
Епа прочепкај во опциите и направи да те прашува што да симнуваш.Како да направам да бирам одреден дел од цел торент да симнам? дека направено ми е без да ме праша да симнува цел торрент?
Пример на bitcomet одиш десен клик на торентот - Properties и штиклирај. Или во utorrent селектираш кога ќе го пушти торентот за трансфер up/down.Како да направам да бирам одреден дел од цел торент да симнам? дека направено ми е без да ме праша да симнува цел торрент?
Пробај инсталирај си ги сите драјвери потребни за компјутерот (прво инсталирај за графичка)ima li nekoj so znae so e problem so ova.ama seriozno da mi kaze..znaci koga go isklucuvam kompjuterot mi se pojavuva slednata poraka: ITS NOW SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER,i nemam nikakva opcija da go islucam.Isto taka go nema Stund By zatemneto e.Ako se razbira nekoj i znae so e problemot neka mi pise privatna poraka ili ovde neka odgovori.pozz