Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Преку ЦД и мислам дека во биос ми е се подесено како треба иако мене ми е многу различно од таму како што има покажано на сликата,затоа што е лап топ и сосема друго имам јас во биос.

нема мислам..или е или не е..
различно...не, исто е само малку поинаку изгледа...проучи малку подобро...и осигурај се по тоа прашање па после за другото.

нема мислам..или е или не е..
различно...не, исто е само малку поинаку изгледа...проучи малку подобро...и осигурај се по тоа прашање па после за другото.
Па што треба да ми е средено во БИОС?

Па што треба да ми е средено во БИОС?
абе ништо не треба да ти е средено на биос..тоа е само за инсталацијата на XP да почне автоматски преку цд...очигледно кај тебе тоа е ок чим викаш од цд стартуваш...
а за тоа проблемот..најверојато е од некој хадрвер...но што?
имаш нешто со USB уклучено?

абе ништо не треба да ти е средено на биос..тоа е само за инсталацијата на XP да почне автоматски преку цд...очигледно кај тебе тоа е ок чим викаш од цд стартуваш...
а за тоа проблемот..најверојато е од некој хадрвер...но што?
имаш нешто со USB уклучено?
Па само маусот беше приклучен на УСБ ај утре ќе пробам без него да видам што ќе биде.

Преку ЦД и мислам дека во биос ми е се подесено како треба иако мене ми е многу различно од таму како што има покажано на сликата,затоа што е лап топ и сосема друго имам јас во биос.

Во биосот види за САТА. Стави го на IDE Mode.

Пробај со друго ЦД.

Пробај апдејт на биос. Овде не смее да има грешка. Од страната на призводителот го бараш точниот модел. Види која е најнова верзија. Па види која е верзијата кај тебе. Кога го пушташ, кога се испишува текст (аке има слика пробај да притисниш таб) најдолу треба да ја има верзијата. ако имаш постара стави го новиот.

Здраво....
Вака сака да прашам дали може да се поедеси некако на winamp кога ќе слушам песна да ми ја покажува на мсн ? Пошто стално таму слушам музика а не ми сее пушта преку windows media player ? или не може ? Да не има некој друг програм што може да покажува ? ? ? ?

Здраво....
Вака сака да прашам дали може да се поедеси некако на winamp кога ќе слушам песна да ми ја покажува на мсн ? Пошто стално таму слушам музика а не ми сее пушта преку windows media player ? или не може ? Да не има некој друг програм што може да покажува ? ? ? ?
пратено преку пп програмче т.е plug-in за winamp:)

Здраво....

http://www.winamp.com/plugins/details/171298

Здраво....

Симни си gen_msn, инсталирај го (самиот си се става таму кај што треба), после рестартирај MSN и Winamp и толку.

pred nekoj den simnav .toast fajl i sega ne mozam da go otvoram,probav so preimenuvanje od toast vo iso so daemon tools ali ne moze da se otvori.
care ima?

pred nekoj den simnav .toast fajl i sega ne mozam da go otvoram,probav so preimenuvanje od toast vo iso so daemon tools ali ne moze da se otvori.
care ima?

Тој фајл ти е за Mac OS X (Apple компјутери)

Другари.
- Има ли испаднато програм Daemon кој што работи на платформа Windows 7.

( Ако има, ве молам link на ПП ).

Другари.
- Има ли испаднато програм Daemon кој што работи на платформа Windows 7.

( Ако има, ве молам link на ПП ).

Земи си PowerISO, многу е подобар и повеќе формати поддржува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom