- Член од
- 26 мај 2009
- Мислења
- 73
- Поени од реакции
- 2
pc mi e se normalen ok se raboti i odednas na celiot ekran mi se pojavuva edno sino t.e plavo ne pise niso i ne mozam nikako da go trgnam moram restart so moze da e problemot?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[Palancanac];2919916 напиша:pc mi e se normalen ok se raboti i odednas na celiot ekran mi se pojavuva edno sino t.e plavo ne pise niso i ne mozam nikako da go trgnam moram restart so moze da e problemot?
[Palancanac];2920033 напиша:brat na ekranot niso ne pise prazen e. a ova ti so mi go dade mu se pojavuva na eden drugar koa mu se restartira pc a zaradi toj text ne moze da go formatira
Дај помагајте се угушив:nesum:
Незнам што е проблемот со десктоп компјутерот ми се исклучува на 10 минути работа и мириса на изгорено, а потоа не се уклучува ден, два а во полоша варјанта и недела.
Кулерот, наполувањето и сите вентилатори вртат добро и страницата од куќиштето ја извадив за да не грее но не е ни тоа.
Која е причината, грее ли процесорот или што друго може да е проблемот и кое решение да го превземам за да го решам проблемов?![]()
Аман од сервисери, мислев друга алтернатива ако има јас да го средам, а сервисерите ми се последна опција...Мириса на изгорено? Сервис.
[Palancanac];2920217 напиша:cc brat ti ne svakas posteno kako da formatiram koa treba da izberam c da formatiram se pojauvav ova tekstot a i ne moze da prefrlam 5 sec od kako ke go vklu4i mu se restartira sea so moze da mu napravam?