Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден проблем. Од неодамна компјутерот почна да ми забегува. Најпрво се рестартираше сам, од време на време.... Се опраи тоа (мислев дека имам вирус, избришав се и одново го преинсталирав Windows -от XP) КОга се заврши тоа почна да ми се укочува ( буквално се укочува, не реагира на никаква команда) кога гледам филм, клипче, играм игра и сл. Како помина некој период приметив и дека зеза кога го уклучувам односно, Power копчето кога го стискам после два три пати пали... Сега веќе не знам што да му правам, пошто очигледно не е вирус.... Се кочи на било кој сајт или што и да правам .... Знам дека е очаен за на сервис, ама имате ли идеа што би можело да биде и што го предизвикува ова??? Фала!

Имам еден проблем. Од неодамна компјутерот почна да ми забегува. Најпрво се рестартираше сам, од време на време.... Се опраи тоа (мислев дека имам вирус, избришав се и одново го преинсталирав Windows -от XP) КОга се заврши тоа почна да ми се укочува ( буквално се укочува, не реагира на никаква команда) кога гледам филм, клипче, играм игра и сл. Како помина некој период приметив и дека зеза кога го уклучувам односно, Power копчето кога го стискам после два три пати пали... Сега веќе не знам што да му правам, пошто очигледно не е вирус.... Се кочи на било кој сајт или што и да правам .... Знам дека е очаен за на сервис, ама имате ли идеа што би можело да биде и што го предизвикува ова??? Фала!

Напојувањето, рамот или температура на процесор, матична, хард диск.... многу работи.

Имам понова верзија од DAEMON, и која игра и да сакам да ја маунт-увам не сака да ја пушта. Што е проблемот?

Имам понова верзија од DAEMON, и која игра и да сакам да ја маунт-увам не сака да ја пушта. Што е проблемот?

Изгледа затоа што бензинот ќе поскапе...

Пообјасни малку.

Линкот што си го оставил кажува дека има 47 програми меѓу кои има и за ДВД конверзија. Земи отвори провери јас ја немам таа програма неможам да проверам за тебе!

Само таа за спотовите ја имам не целата програма,затоа и прашав а и никој не те тера да проверуваш туку ако знаеш кажи ако не воопшто ни не реплицирај на мислењето!Како што пишува оваа тема е за помош а не за друго нешто,така да ке се снајдам некако биди ми поздравен.

Само таа за спотовите ја имам не целата програма,затоа и прашав а и никој не те тера да проверуваш туку ако знаеш кажи ако не воопшто ни не реплицирај на мислењето!Како што пишува оваа тема е за помош а не за друго нешто,така да ке се снајдам некако биди ми поздравен.
Од каде јас би знаел дека ти ја имаш само "таа за спотовите"a дека ја немаш "целата програма". Ти си го ставил тој линк не сум го ставил јас, што не кажеш точно што имаш а што немаш. Ти беше речено дека треба да конвертираш во DVD, avi или xvid формат затоа што DVD плеерот не чита MP4, ти беше кажано дека тоа го има на страната што ти си ја посочил. Па се ти беше кажано у што е сеа проблемот? Што ти сакаш јас да ти ги конвертирам спотовите? Каде уште ти помагам и ти објаснувам па уште и се лутиш! Бог да чува и да брани! Најдобро никој ништо да не ти реплицира па конвертирај си ти па после режи си ги на диск па после чуди се со денови што се случува, и така едно 10 пати па ќе ти дојде паметот после ќе бидеш благодарен за помошта!

Од каде јас би знаел дека ти ја имаш само "таа за спотовите"a дека ја немаш "целата програма". Ти си го ставил тој линк не сум го ставил јас, што не кажеш точно што имаш а што немаш. Ти беше речено дека треба да конвертираш во DVD, avi или xvid формат затоа што DVD плеерот не чита MP4, ти беше кажано дека тоа го има на страната што ти си ја посочил. Па се ти беше кажано у што е сеа проблемот? Што ти сакаш јас да ти ги конвертирам спотовите? Каде уште ти помагам и ти објаснувам па уште и се лутиш! Бог да чува и да брани!

Јас не го ставив линкот за програмата друг го стави а јас допрашав во врска со тоа а и изгледа не си ме разбрал како што треба али нема веза,на форумов секој може да кажува мислења,и фала за твојата помош досега,извини на одземањето на твоето време а како што кажав не мора да реплицираш на нешто што не сакаш нели,и не се лутам ако така протолкува,и не ти реков никаков спот да ми конвертираш,прашав нешто и плус не го реплицирав твојот пост,така да уште еднаш фала за твојата помош.Позз

За почеток детално исчисти го компјутерот.... ОДВНАТРЕ..
...па после за другото...

Ме интересира дали некој има искуство соWibu key, имам едно програмче, ако може да се "опраи" некако :).​
Дали постои некој универзален начина да се пречекори некако оваа заштита.​
Нешто со Wkwin32.dll е работата.

Тапа е DaemonTools..премногу глупости што не ти требаат..симни ова.супер е за таа намена.
Зашо е тапа даемон ? Мене најбољи ми е си имам гаџет на десктоп си со влечење си ги маунтираш сите дискови разбираш ? :)

Па причината зошто е тапа веќе го кажав. Virtual CloneDrive од кориснички аспект е најпрост, лесен , без триста непотребни глупости а сепак си ја врши работата одлично. Пример јас маунтирам чат пат фајлови за игри и одлично ме служи и немам баш никаква потреба за ништо повеќе од тоа. Сепак зависи до корнисникот какви потреби има :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom