Ke си симнеш Windows 7 Loader. Тоа е програма што го активира Win7 перманентно.Веројатно негде има и одговор, ама да не прелистувам 100 страни, ќе Ве замолам...
Како тазе корисник на win 7 , после 30 дена не регистрирана верзија (фала богу) ми излезе ова windows genuin што замара....башка и овој текстот доле десно иритира...
На XP-то на времето... му ја најдовме финтата и го избришавме....веројатно има начин и за на Windows 7 да го решам, па...ќе Ве молам за сугестија и помош?
Благодарам, сега ќе пробам да видиме шо ќе бидиKe си симнеш Windows 7 Loader. Тоа е програма што го активира Win7 перманентно.
Ја има на замунда или било каде.
Ја користам оваа програма корисна е,но зошто не ми ги чита спотовите на DVD-то дали треба да ги конвертирам или не го чита тој формат? Ако знае некој нека помага оти ми треба за снимање.
На двдромот или на двд плеерот ? Во кој формат ги правиш видео записите ?Ја користам оваа програма корисна е,но зошто не ми ги чита спотовите на DVD-то дали треба да ги конвертирам или не го чита тој формат? Ако знае некој нека помага оти ми треба за снимање.
За двд плеерот сакам преку него да ги гледам на ТВ да ги покажува нели како видео, а ги правам во MP4 High definition video (720p 1280x720),дали во друг формат треба?На двдромот или на двд плеерот ? Во кој формат ги правиш видео записите ?
Зависи од тоа дали плеерот ги чита тие формати, пробај конвертирај ги во .aviЗа двд плеерот сакам преку него да ги гледам на ТВ да ги покажува нели како видео, а ги правам во MP4 High definition video (720p 1280x720),дали во друг формат треба?
DVD плеерот не чита MP4 формат прави ги во DVD (VOB) формат или avi или xvid.За двд плеерот сакам преку него да ги гледам на ТВ да ги покажува нели како видео, а ги правам во MP4 High definition video (720p 1280x720),дали во друг формат треба?
Ја има ли таа опција на таа програма или некоја друга треба да барам за да ги конвертирам?Зависи од тоа дали плеерот ги чита тие формати, пробај конвертирај ги во .avi
Ја има ли таа опција на таа програма или некоја друга треба да барам за да ги конвертирам?
Линкот што си го оставил кажува дека има 47 програми меѓу кои има и за ДВД конверзија. Земи отвори провери јас ја немам таа програма неможам да проверам за тебе!Ја користам оваа програма корисна е,но зошто не ми ги чита спотовите на DVD-то дали треба да ги конвертирам или не го чита тој формат? Ако знае некој нека помага оти ми треба за снимање.
Не ти треба програмче.... селектирај ги сите датотеки што сакаш да ги преименуваш... десен клик на првата ...rename...пиши што сакаш ..и ќе ти ги нареди...Знаете ли некое програмче за масовно менување на имињата на мп3 фајлови? На пример од 01_ovaona-blabla да ги направам да бидам Артист - Име. Сакам само да ги тргнам карактерите (долна црта, бројки...)