- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 7
ova mi pomogna , go srediv problemot , fala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си средил само за bs player, а за останатите види?ova mi pomogna , go srediv problemot , fala
Си средил само за bs player, а за останатите види?![]()
Кога ми е на полнач лаптопот сликата е многу посветла, кога ќе го оставам на батерија се затемнува. Како може да направам да ми биде иста(светла) како кога е на полнач и кога не е на него и дали тоа многу ќе ја троши батеријата?
Кога ми е на полнач лаптопот сликата е многу посветла, кога ќе го оставам на батерија се затемнува. Како може да направам да ми биде иста(светла) како кога е на полнач и кога не е на него и дали тоа многу ќе ја троши батеријата?
Јас колку што можам да забележам на сликава изгледа ти е на F8 пробај. Колку што моќам да примеетам изгледа има win7 па така да ќе идеш screen resolution> и кај што пишува Display тука ќе си одбереш дали сакаш од лап топот или друг екран (телевизорот), ама предходно да ти е поврзан еден со друг. Ако не е тајна која цена го зема кабелчето и јас сакам да земам, и колкава должина има и од каде.пред малце го зедов кабелот
![]()
и сега сакам со него да го повразам лаптопо со тв...но незнам како не ми го дава дирекно у детект дисплеј,ако може некој да ми објасни
--- надополнето: Sep 5, 2011 9:11 AM ---
![]()
на сликата можете да ги видете Function Keys горе исти се како со мојот лаптоп...и неможам да го најдам копчето за префрлање на сликата на др дисплеј
п.с. Зашто не ми стигаат известувања луѓе![]()
Епа можеби никој не те цитирал во некоја тема или пак нема дадено нови мислења на темите кои ги надгледуваш.
Јас вчера го имав проблемов, денес не.
од амазон.ком го земав 2 долара е....0.3м е и има уште еден рца машко 1м...тоа на ф8 е стоп копчето...пробав уште преска така нејке не го препознава дисплејотЈас колку што можам да забележам на сликава изгледа ти е на F8 пробај. Колку што моќам да примеетам изгледа има win7 па така да ќе идеш screen resolution> и кај што пишува Display тука ќе си одбереш дали сакаш од лап топот или друг екран (телевизорот), ама предходно да ти е поврзан еден со друг. Ако не е тајна која цена го зема кабелчето и јас сакам да земам, и колкава должина има и од каде.
Па кај нас се тука негде таа цена 120-150 денари. Незнам друго што да направиш за да добиеш слика, а на тв наместено ти е на ав или со имас опции.од амазон.ком го земав 2 долара е....0.3м е и има уште еден рца машко 1м...тоа на ф8 е стоп копчето...пробав уште преска така нејке не го препознава дисплејот
Мораш прво да го поврзеш кабелот, после го укл лаптопот и во graphic properties ќе наместиш(сеа зависи и од твојата графичка, кај мене е вградена интел) таму кај display devices имаш опција за да ти прикажува слика само на лаптоп, само на другиот(поврзан)уред, или пак и на двете.од амазон.ком го земав 2 долара е....0.3м е и има уште еден рца машко 1м...тоа на ф8 е стоп копчето...пробав уште преска така нејке не го препознава дисплејот