Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Пробав со бутабилно CD и пак ги дава 580 GB.
--- надополнето: Sep 6, 2011 4:49 PM ---
Не го форматирав скрос. Имав три партиции c, d и f

Пробав со бутабилно CD и пак ги дава 580 GB.
--- надополнето: Sep 6, 2011 4:49 PM ---
Не го форматирав скрос. Имав три партиции c, d и f
иди десен клик на my computer>manage.. Storage. Види таму дали ги има тие 60 гб ;)

иди десен клик на my computer>manage.. Storage. Види таму дали ги има тие 60 гб ;)
Видов таму има уште 13 GB
--- надополнето: Sep 6, 2011 5:36 PM ---
Untitled.png

Видов таму има уште 13 GB
--- надополнето: Sep 6, 2011 5:36 PM ---
Untitled.png
Е па толку ти е момче. Тоа е се. 640 ГБ всушност и не се 640 ГБ туку 640 милијарди бајти. Па направи си математика

Да така е со компјутерот.Мојот хард диск има 160гб но всушност има 149гб.Тоа се математики, информатичарите го знаат тоа најдобро.Истото е и со двд диск 0д 4,7гб, ти имаш на располаѓање околу 4,4,гб.

Какво искуство имате со YouTube Downloader, колку време го користите, и како сте задоволни од него?
Дали некогаш ви се случило да фатите вирус или било каква друга наказа од него, и дали и троши мегабајти конвертерот што го има имплементирано во него, иако според мојата логика прашањево за лимитот е крајно глупо но кој знае, може има некоја магија тука, фала однапред :)

Какво искуство имате со YouTube Downloader, колку време го користите, и како сте задоволни од него?
Дали некогаш ви се случило да фатите вирус или било каква друга наказа од него, и дали и троши мегабајти конвертерот што го има имплементирано во него, иако според мојата логика прашањево за лимитот е крајно глупо но кој знае, може има некоја магија тука, фала однапред :)

YouTube Downloader крш програма за мене. Јас користев Final Video Downloader ама тој веќе не ми работи незнам што е работата. Сега користам Any Video Converter на него можеш да даунлоадираш и да конвертираш од него сум доста задоволен али му нема замена на Final Video Downloader, тоа ти е од мене ;)
--- надополнето: Sep 6, 2011 7:51 PM ---
Заборавив до сега не сум фатил вирус од овие чида и кога конвертира не зима од нетот ;)

YouTube Downloader крш програма за мене. Јас користев Final Video Downloader ама тој веќе не ми работи незнам што е работата. Сега користам Any Video Converter на него можеш да даунлоадираш и да конвертираш од него сум доста задоволен али му нема замена на Final Video Downloader, тоа ти е од мене ;)--- надополнето: Sep 6, 2011 7:51 PM ---
Заборавив до сега не сум фатил вирус од овие чида и кога конвертира не зима од нетот ;)
Зошто крш, можеш подетално да објасниш или пак ова е прост хејт спрема програмата?

A зошто не го користиш DownloadHelper додатокот за Firefox...без проблеми симнува од многу видео сајтови а има и можност за истовремено конвертирање?

Зошто крш, можеш подетално да објасниш или пак ова е прост хејт спрема програмата?
Малце хејт, незнам едноставно не ми се допаѓа програмата од како што го имав еднаш премногу пати ме заебаваш во стилот нејќеше да симнува добро тоа може да е и до линкот али за конвертираќе на пр. некое видео конвертирав и ми се деси да снимката иде пребрзо а звукот да си тече нормално. Па дали е тоа добар програм ? За мене ytd не би користел јас си го користам тој што го напоменав горе Any Video Converter лесен и едноставен ;) Али му нема замена на Final Video Downloader како ти ја симнува песната одма ти ја конвертира, многу брз програм дур трепнеш симнал и конвертирал. Ако имаш уште нешто слободно прашај ;)

A зошто не го користиш DownloadHelper додатокот за Firefox...без проблеми симнува од многу видео сајтови а има и можност за истовремено конвертирање?
Бидејќи не користам Фајрфокс, на Хроум цепам.

Бидејќи не користам Фајрфокс, на Хроум цепам.
Претпоставував дека е така.
Јас само пофалив еден доста добар додаток за лисицата, од мое искуство заклучив дека е многу подобро да се користи еден поуниверзален програм него ли неколку засебни.
Но тоа е прашање на вкусовите.

Ако сакаш ќе го закачам програмот ги имам и двата, па види дали ќе работи кај тебе Final video downloader ако не инсталирај го Any и терај
Нене, нема потреба не се мачи, чисто прашувам онака информативно, веќе го гористам ЈТД и сум задоволен, ме интересираа мислења за него.
--- надополнето: Sep 6, 2011 8:10 PM ---
Претпоставував дека е така.
Јас само пофалив еден доста добар додаток за лисицата, од мое искуство заклучив дека е многу подобро да се користи еден поуниверзален програм него ли неколку засебни.
Но тоа е прашање на вкусовите.
Да, како и да е фала на одговорите :)

Нене, нема потреба не се мачи, чисто прашувам онака информативно, веќе го гористам ЈТД и сум задоволен, ме интересираа мислења за него.
--- надополнето: Sep 6, 2011 8:10 PM ---

Да, како и да е фала на одговорите :)
Нема што да се мачам едноставан работа самиот нет си ја врши работата ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom