Почекај да се инсталираат драјверите, па после пробај дали ќе отвори.
Пробувам да се инсталираат и ми вика can't found..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почекај да се инсталираат драјверите, па после пробај дали ќе отвори.
Моментално имам GeForce FX5500 на 256мб.
ЕДИТ:
И некогаш кога го пуштам пц-то не ми дава слика, значи црн екран. а се слуша работи и сијаличката на мониторот си свети зелено али не ми се појавува ништо..:nesvest: и го гасам од копче па пак го пуштам и после работи...what could it be? графичката нешто да не прави проблеми?
И уште нешто..кај гледате која графичка, процесор, меморија е компатибилна со матичната?
Кажи која е камерата, може ќе најдеме драјверче. Во меѓувреме пробај на www.driverguide.com Сум наоѓал многу драјвери таму, или на веб страната на производителот.иам една веб камера шо неможе да и се најде драјвер, на виндоус икс пе се работи. чаре некое
иам една веб камера шо неможе да и се најде драјвер, на виндоус икс пе се работи. чаре некое
Кажи која е камерата, може ќе најдеме драјверче. Во меѓувреме пробај на www.driverguide.com Сум наоѓал многу драјвери таму, или на веб страната на производителот
добро зашто кога ќе симнам македонски преводи за филмови и ќе ги отворам со notepad/wordpad ми дава хиероглифи?
кога ги ставам на филм ок си се... кога ги отварам со ворд ме прашува encoding, си бирам кирилица и си ги отвара ко шо треба... што е финтата со notepad и wordpad?
поточно со моиве notepad и wordpad пошо кај другар и во notepad/wordpad си ги прикажува као што треба.
кажи ми да ти кажам е работава, нема ни цд, нема ниту една буква скапана на нејзе камерата...башка батали и не е ни моја шо ги тркалам, фала сепак
Дали може некој да ми објасни како можам да си повратам изгубен word документ? Моја претпоставка е следнава, инсталирав Disk Cleaner кој се сомневам дека ми го избришал бараниот документ (ако не тој, тогаш Касперскиот, нема друго објаснување), и сега документот го немам никаде на компјутер, а истиот ми беше ископиран на повеќе места (и local C и D). Постои ли можност да си го повратам истиот или да се збогувам засекогаш?
Дали може некој да ми објасни како можам да си повратам изгубен word документ? Моја претпоставка е следнава, инсталирав Disk Cleaner кој се сомневам дека ми го избришал бараниот документ (ако не тој, тогаш Касперскиот, нема друго објаснување), и сега документот го немам никаде на компјутер, а истиот ми беше ископиран на повеќе места (и local C и D). Постои ли можност да си го повратам истиот или да се збогувам засекогаш?
проблемот е следниот:
Кога гледам клипови на youtube звукот си иде како што треба а сликата прво успорува, па после убрзува да го стигне звукот па успорува и така тоа континуирано чаре?
ништо пак истиот проблем само што сега нема многу разлика по 2-3 секунди варира :/