Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Правејки update на Windows 7 од Microsoft ме фатија дека OS не ми е оригинален, пробав со Windows Loader ама не ми ја дава опцијата uninstall, дали има некое решение како да го направам пак оригинален или ке морам еден формат да му удрам и наново се да инсталирам?
дали проба со најновиот loader на daz?
2.0.0 е најновиот мислам

Правејки update на Windows 7 од Microsoft ме фатија дека OS не ми е оригинален, пробав со Windows Loader ама не ми ја дава опцијата uninstall, дали има некое решение како да го направам пак оригинален или ке морам еден формат да му удрам и наново се да инсталирам?

Направи си System Restore па после пробај со лоадерот.

RemoveWAT

Имам усб од 16 гигабајти ама ми кажува дека немам место ако сакам да ставам нешто во него ај нека ми кажи некој што можи да е проблемот???

Имам усб од 16 гигабајти ама ми кажува дека немам место ако сакам да ставам нешто во него ај нека ми кажи некој што можи да е проблемот???
И тебе да не те заебале ко со кинескиот пренослив хард диск?
hard_drive_640_01.jpg

hard_drive_640_02.jpg

hard_drive_640_03.jpg

Lexar ама доброто во целава работа е што имам 1 година гаранција па ке им го вратам :)
И да им го вратиш.
И ако те прашуваат “да не ти паднало некогаш, а напајањето добро ти е?“ и некои такви глупави прашања, се негирај xD
Пошо ако си поштен и признаеш дека паднало малце некогаш, ама ептен ништо да не му било од тоа (онака на тепих), ќе ќењаат дека ради тоа не работи, и тогаш не ти важи гаранцијата.

едит: и не се купува Lexar, ебате. Шо фирма е тоа.

И да им го вратиш.
И ако те прашуваат “да не ти паднало некогаш, а напајањето добро ти е?“ и некои такви глупави прашања, се негирај xD
Пошо ако си поштен и признаеш дека паднало малце некогаш, ама ептен ништо да не му било од тоа (онака на тепих), ќе ќењаат дека ради тоа не работи, и тогаш не ти важи гаранцијата.

едит: и не се купува Lexar, ебате. Шо фирма е тоа.

Да да секако дека не ми е "паднато "... Па од кај да знам шо фирма е упм 1 година гаранција дадоја хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom