Пробувам да се инсталираат и ми вика can't found..Почекај да се инсталираат драјверите, па после пробај дали ќе отвори.
Пробувам да се инсталираат и ми вика can't found..Почекај да се инсталираат драјверите, па после пробај дали ќе отвори.
Не мора да значи дека е графичката. Таквите кварови кога некогаш сака некогаш не се многу зезнати за дијагностика.Моментално имам GeForce FX5500 на 256мб.
ЕДИТ:
И некогаш кога го пуштам пц-то не ми дава слика, значи црн екран. а се слуша работи и сијаличката на мониторот си свети зелено али не ми се појавува ништо..:nesvest: и го гасам од копче па пак го пуштам и после работи...what could it be? графичката нешто да не прави проблеми?
И уште нешто.. кај гледате која графичка, процесор, меморија е компатибилна со матичната?
Кажи која е камерата, може ќе најдеме драјверче. Во меѓувреме пробај на www.driverguide.com Сум наоѓал многу драјвери таму, или на веб страната на производителот.иам една веб камера шо неможе да и се најде драјвер, на виндоус икс пе се работи. чаре некое
иам една веб камера шо неможе да и се најде драјвер, на виндоус икс пе се работи. чаре некое
Кажи која е камерата, може ќе најдеме драјверче. Во меѓувреме пробај на www.driverguide.com Сум наоѓал многу драјвери таму, или на веб страната на производителот
смени го енкодингот и ке ти ги отвара нормално. под дифолт мислам дека енкодингот е наместен на ANSI а ти стај го на Unicodeдобро зашто кога ќе симнам македонски преводи за филмови и ќе ги отворам со notepad/wordpad ми дава хиероглифи?
кога ги ставам на филм ок си се... кога ги отварам со ворд ме прашува encoding, си бирам кирилица и си ги отвара ко шо треба... што е финтата со notepad и wordpad?
поточно со моиве notepad и wordpad пошо кај другар и во notepad/wordpad си ги прикажува као што треба.
симни си еверест и ке видиш шо камера екажи ми да ти кажам е работава, нема ни цд, нема ниту една буква скапана на нејзе камерата...башка батали и не е ни моја шо ги тркалам, фала сепак
Пробај инсталирај Power Data Recovery ....тоа ти е софтвер за рековери на избришани фајлови , па би требало да завршиш работа.Дали може некој да ми објасни како можам да си повратам изгубен word документ? Моја претпоставка е следнава, инсталирав Disk Cleaner кој се сомневам дека ми го избришал бараниот документ (ако не тој, тогаш Касперскиот, нема друго објаснување), и сега документот го немам никаде на компјутер, а истиот ми беше ископиран на повеќе места (и local C и D). Постои ли можност да си го повратам истиот или да се збогувам засекогаш?
Јас би ти го препорачал Get data back, би тербало да средиш, само да ти напоменам, што повеќе инсталираш и бришеш по компјутеров од кога ти го снемал фајлот, помали се шансите да го вратиш.. Така да гледај побрзо да си завршиш работа .Дали може некој да ми објасни како можам да си повратам изгубен word документ? Моја претпоставка е следнава, инсталирав Disk Cleaner кој се сомневам дека ми го избришал бараниот документ (ако не тој, тогаш Касперскиот, нема друго објаснување), и сега документот го немам никаде на компјутер, а истиот ми беше ископиран на повеќе места (и local C и D). Постои ли можност да си го повратам истиот или да се збогувам засекогаш?
Имаш проблем со драјвери на графичката или пак најверојатно Кодеци, ан-инсталирај ги (прво) тие што ги имаш и инсталирај ги овие.проблемот е следниот:
Кога гледам клипови на youtube звукот си иде како што треба а сликата прво успорува, па после убрзува да го стигне звукот па успорува и така тоа континуирано чаре?
Ај пробај вака :ништо пак истиот проблем само што сега нема многу разлика по 2-3 секунди варира :/