Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
да да знам. Ми текна на Render As опцијата и има за аудио формати цел куп опции.

Сепак фала за помошта :)

Последниов месец ме полуде јутјуб. 5-6 песни ми пушти, па 5-6 не сака и се така.Flash player преинсталирав и пак не сака.

untitledomo.bmp

п.с. вака е и на десктоп компјутерот каде имам ХП, а и на лаптопот каде имам вин7:toe:

Последниов месец ме полуде јутјуб. 5-6 песни ми пушти, па 5-6 не сака и се така.Flash player преинсталирав и пак не сака.

п.с. вака е и на десктоп компјутерот каде имам ХП, а и на лаптопот каде имам вин7:toe:

и кај мене исто, може и повеќе од месец. и мислам дека е до јутјуб

untitledomo.bmp

Проба со бришење на cookies? Ако не си, избриши ги и пиши дали помогнало. Или избриши го флеш плеерот (види да не имаш и некоја постара верзија заостанато) и инсталирај на ново.

Кога и да отворам некој фолдер,автоматски се гаси
glava_vo_zid.gif

2-3 дена по ред е така,неможам ништо да отворам,нонстоп паѓа Виндоус Експлорерот
glava_vo_zid.gif

Кога и да отворам некој фолдер,автоматски се гаси
glava_vo_zid.gif

2-3 дена по ред е така,неможам ништо да отворам,нонстоп паѓа Виндоус Експлорерот
glava_vo_zid.gif

вирус? ај скенирај ги процесите со Hijack This и прикачи го лог фајлот.
И скенирај го компјутерот со анти вирус, а може да му дадеш шанса и на Malwarebytes.

^^^ Фала :)
Не е некој софтверски проблем ама ме нервира многу. Дали може некако да се тргне рамкава кога ке преместуваш некој прозорец ?

1231282940391.bmp

:):):)

^^^ Фала :)
Не е некој софтверски проблем ама ме нервира многу. Дали може некако да се тргне рамкава кога ке преместуваш некој прозорец ?

1231282940391.bmp

:):):)

Десен клик на My Computer, properties, advanced таб, Settings во Performance, Custom, и ќе уклучеш Show window contents while dragging.

Imam problem so kirilicnoto pismo .... Control panel > Regional and language options > -Regional options- [English (united states)] // -languages- (ne e stiklirano niedno od kvadratcinjata)//-Advanced-e ovde koga ke izberam FYRO Macedonian i stiskam ,,Apply,, se pojavuva slednovo edno prozorce kade treba da stisnam ,,browse,, i mi bara da otvoram nekoj fajlovi.najverojatno gi nemam na pc a i na cd , posto sam si go formatirav pc a mnogu mnogu ne si razbiram od toa.Ako treba nesto download dajte mi link...fala odnapred

На братучед ми му донесоа компјутер од Австрија и јазикот му е на германски, како да го сменам?

Imam problem so kirilicnoto pismo .... Control panel > Regional and language options > -Regional options- [English (united states)] // -languages- (ne e stiklirano niedno od kvadratcinjata)//-Advanced-e ovde koga ke izberam FYRO Macedonian i stiskam ,,Apply,, se pojavuva slednovo edno prozorce kade treba da stisnam ,,browse,, i mi bara da otvoram nekoj fajlovi.najverojatno gi nemam na pc a i na cd , posto sam si go formatirav pc a mnogu mnogu ne si razbiram od toa.Ako treba nesto download dajte mi link...fala odnapred

92386380.jpg

Инсталирај јазик, ако немаш. Не разбрав точно што ти се појавува, но пробај првин да го најдеш македонскиот јазик во колоната, потоа пробај преку broswe и на крај оваа опција искористи ја :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom