T
Tetro
Гостин
прва ми падна на памет Sony sound forgeдечки...со која програма можам повеќе mp3-ки да ги направам во еден mp3 фајл?
прва ми падна на памет Sony sound forgeдечки...со која програма можам повеќе mp3-ки да ги направам во еден mp3 фајл?
со Sound Forge комплицирано ми беше, а завршив работа со Sony Vegasпрва ми падна на памет Sony sound forge
може и тоа. Vegas е за видео едитирање, инакусо Sound Forge комплицирано ми беше, а завршив работа со Sony Vegas
и кај мене исто, може и повеќе од месец. и мислам дека е до јутјубПоследниов месец ме полуде јутјуб. 5-6 песни ми пушти, па 5-6 не сака и се така.Flash player преинсталирав и пак не сака.
п.с. вака е и на десктоп компјутерот каде имам ХП, а и на лаптопот каде имам вин7
Проба со бришење на cookies? Ако не си, избриши ги и пиши дали помогнало. Или избриши го флеш плеерот (види да не имаш и некоја постара верзија заостанато) и инсталирај на ново.Последниов месец ме полуде јутјуб. 5-6 песни ми пушти, па 5-6 не сака и се така.Flash player преинсталирав и пак не сака.
п.с. вака е и на десктоп компјутерот каде имам ХП, а и на лаптопот каде имам вин7
вирус? ај скенирај ги процесите со Hijack This и прикачи го лог фајлот.Кога и да отворам некој фолдер,автоматски се гаси
2-3 дена по ред е така,неможам ништо да отворам,нонстоп паѓа Виндоус Експлорерот
Десен клик на My Computer, properties, advanced таб, Settings во Performance, Custom, и ќе уклучеш Show window contents while dragging.^^^ Фала
Не е некој софтверски проблем ама ме нервира многу. Дали може некако да се тргне рамкава кога ке преместуваш некој прозорец ?
Imam problem so kirilicnoto pismo .... Control panel > Regional and language options > -Regional options- [English (united states)] // -languages- (ne e stiklirano niedno od kvadratcinjata)//-Advanced-e ovde koga ke izberam FYRO Macedonian i stiskam ,,Apply,, se pojavuva slednovo edno prozorce kade treba da stisnam ,,browse,, i mi bara da otvoram nekoj fajlovi.najverojatno gi nemam na pc a i na cd , posto sam si go formatirav pc a mnogu mnogu ne si razbiram od toa.Ako treba nesto download dajte mi link...fala odnapred
Еве го лог фајлотвирус? ај скенирај ги процесите со Hijack This и прикачи го лог фајлот.
И скенирај го компјутерот со анти вирус, а може да му дадеш шанса и на Malwarebytes.