Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Влегов во систем тулс ----- систем ристор и ми пишува вака ...
System Restore is not able to protect your computer.Please restart your computer , and then run System Restore again
а 2 пати го рестартирам до сеа :tapp:

Прво влези во Сејф мод па потоа во систем ристор!

Сине кажи цел процес ...кочи ептен ..како да појдам у сејф моуд ..кочи ко нездраво ..а од систем (во контрол панел) па рестор ...има разлика?

Некој те излажал со ова такозвано програмче на мсн дека се вицови ваљда :)
Ти си прифатил си отворил тоа и пц-то се рестартирало..уствари тоа е како програмче што само ако го отвориш ти одбројува од 1 минута наназад мислам и после ти го рестартира пц-то :)

Решение?Кое е од овие, дека на стартап цело време ми се дешава неможам минута да останам он.

asdasdp.jpg

мислам дека црвените се

Сине кажи цел процес ...кочи ептен ..како да појдам у сејф моуд ..кочи ко нездраво ..а од систем (во контрол панел) па рестор ...има разлика?

Ако користиш Хп:

рестартирај го компјутерот и додека се бутира стискај на Ф8. Треба да ти излезе слика како подолу и избери Safe mode!
boot_in_safe_mode.jpg

Кога ќе влезеш резолуција че ти биде изместена, нема да имаш пристам до интернет.......направи систем ристор и врати се на нормален старт. Тогаш направи скен за вируси!

ај да пробам ..ако не нека иди у курац ..фатам ќе преинсталирам ..

Решение?Кое е од овие, дека на стартап цело време ми се дешава неможам минута да останам он.

asdasdp.jpg

мислам дека црвените се

Види под кое име ти е програмчето што го прифати и после влези во таск менаџер најди ги тие процеси и кикни ги.

Ако користиш Хп:

рестартирај го компјутерот и додека се бутира стискај на Ф8. Треба да ти излезе слика како подолу и избери Safe mode!
boot_in_safe_mode.jpg

Кога ќе влезеш резолуција че ти биде изместена, нема да имаш пристам до интернет.......направи систем ристор и врати се на нормален старт. Тогаш направи скен за вируси!

Safe Mode with networking за нет и резолуцијата е намелена бидејќи не користи драјвери од картицата, туку само приоритетните фајлови за работа на ОС.

Компјутерот не ми ги чита цедињата? Итно е :S

Фатив го преинсталирав ..како не ќе се мачам ...средив работа ..фала:е.нее:

Десен клик на D и Format :pipi:

Stegam taka i mi vikat ova!

Ај пробај ова:

Start > Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management. Десен клик на дискот и Формат.

Ако не сака исклучи систем ристор и повторно пробај.

Ако и ова не бива стегни некое лајв цд и форматирај!

Хелоу... вака...Имам ставено пассворд на компјутерот.. на администратор.. и и го забораив х)) зашо го мењавам секој 2 ден поради Х причини... е сеа прашањето.. како можам да влезам пак доколку не ми дава да влезам во safe mode т.е бара и таму пасворд да се уклучиш,неможам преку цмд да го сменам и Guest ми е исклучен.. ај помош :))

Пробај со оваа алатка, мене неколку пати ми има завршено работа ... инаку ја има на Hiren's BootCD што само по себе говори за квалитетот.

Спутив Мак ос оперативен и кога одам да го инсталирам по некое време ми излегвит ерор cant create a volume folder.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom