хаахха јеботе шо е тоа па сеа дај ми директен линк нешо не знам...
http://www.revouninstaller.com/ Бриши со оваа програма
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хелоу... вака...Имам ставено пассворд на компјутерот.. на администратор.. и и го забораив х)) зашо го мењавам секој 2 ден поради Х причини... е сеа прашањето.. како можам да влезам пак доколку не ми дава да влезам во safe mode т.е бара и таму пасворд да се уклучиш,неможам преку цмд да го сменам и Guest ми е исклучен.. ај помош)
![]()
сеа па ова ми се појавува веќе два саати лоооооооооол
После ова ми се рестартира пц-то помош ако може што побрзо
![]()
незнам кај да пишам побрзо ..снимив кантер сорс ..закочи на сред пуштање мапа ..ништо не помогна ..рестартирав компјутерот и сеа неможам ни песна да пуштам ..ни видео ..ни да сликам од камерата ..ни слика да пуштам ..а и нема звук на игрине ..кога одам во волум контрол ми вели вака
There are no active mixer devices availiable.To Install mixer devices,go to control panel,click Printers and Other Hardware, then click Add Hardware.
This program will now close.
неможам ни да минимизирам ..ако минимизирам се исклучува пуштената програма ..помош ебаго..
После ова ми се рестартира пц-то помош ако може што побрзо
![]()
Влези во Сејф моде и напраи систем ристор. Откако ќе се среди ова скенирај за вируси!