- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
http://www.revouninstaller.com/ Бриши со оваа програмахаахха јеботе шо е тоа па сеа дај ми директен линк нешо не знам...
http://www.revouninstaller.com/ Бриши со оваа програмахаахха јеботе шо е тоа па сеа дај ми директен линк нешо не знам...
Имаш линк на профил јеботе :wink:хаахха јеботе шо е тоа па сеа дај ми директен линк нешо не знам...
На Виста/7 знам како е а на XP заборавив како бешеХелоу... вака...Имам ставено пассворд на компјутерот.. на администратор.. и и го забораив х)) зашо го мењавам секој 2 ден поради Х причини... е сеа прашањето.. како можам да влезам пак доколку не ми дава да влезам во safe mode т.е бара и таму пасворд да се уклучиш,неможам преку цмд да го сменам и Guest ми е исклучен.. ај помош)
Ако имаш пасворд на компјутерот пробај затвори го комплетно месенџерот, оди Control Panel>User Accounts и remove на пасвордот. Сега пробај да се конектираш, откако ќе се конектираш можи да си го вратиш назад пасвордот со истата постапка. А и гледај точна дата да имаш, во date & time.![]()
сеа па ова ми се појавува веќе два саати лоооооооооол
Ништо ти не е си отворил некое трикче што ти го некој пратилПосле ова ми се рестартира пц-то помош ако може што побрзо
![]()
Влези во Сејф моде и напраи систем ристор. Откако ќе се среди ова скенирај за вируси!незнам кај да пишам побрзо ..снимив кантер сорс ..закочи на сред пуштање мапа ..ништо не помогна ..рестартирав компјутерот и сеа неможам ни песна да пуштам ..ни видео ..ни да сликам од камерата ..ни слика да пуштам ..а и нема звук на игрине ..кога одам во волум контрол ми вели вака
There are no active mixer devices availiable.To Install mixer devices,go to control panel,click Printers and Other Hardware, then click Add Hardware.
This program will now close.
неможам ни да минимизирам ..ако минимизирам се исклучува пуштената програма ..помош ебаго..
Некој те излажал со ова такозвано програмче на мсн дека се вицови ваљдаПосле ова ми се рестартира пц-то помош ако може што побрзо
![]()
Влегов во систем тулс ----- систем ристор и ми пишува вака ...Влези во Сејф моде и напраи систем ристор. Откако ќе се среди ова скенирај за вируси!