Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ej зашо сте ми избришале постот??
П.С: На фифата пише : Skulptura..
Пак ли е играта или некое срање е??
Пише : FIFA.09.Full-Rip.Skullptura.

Тоа ти е Rip не ти е цела игра T.E не е ISO фајл, а тоа Skullptura е тимот кој рипува игри

Тоа ти е Rip не ти е цела игра T.E не е ISO фајл, а тоа Skullptura е тимот кој рипува игри

Што незначи дека неработи, само треба да го создадеш исото од тие делчиња, другпат ако не ти се замара со вакви срања не штеди на гигабајти ! :) :nenene:

па не реков ја дека не работи Skullptura се едни од нај добрите рипери на игри

:jaj: Ни ја нереков дека рече, туку да не се изнервира детето да ја избрише... (избриши ги мислењава :) )

http://i41.tinypic.com/2j4245j.jpg

Кога ќе се обидам да го отворам програмчето, ми се појавува тоа. Пробавме кај еден другар, таму се е ОК. Може некој да ми каже до што е проблемот?:uvo:

Другар твојот пост е поврзан со пиратерија која што не е дозволена. За да не го бришам постот само да обавестам да не се развива дополнителна дискусија :)
-----

http://i41.tinypic.com/2j4245j.jpg

Кога ќе се обидам да го отворам програмчето, ми се појавува тоа. Пробавме кај еден другар, таму се е ОК. Може некој да ми каже до што е проблемот?:uvo:

Вирус е кај другарти не се јавува оти нема антивирус инсталирано за тоа е така

Mоже ли некој да ми даде линк за да го симнам месенџерот,ама некоја постара верзија(по можност претпоследната)....новиов е тапа,го избришав,сега уште да го најдам стараиот..на гугл се новиот го дава,или некои приватни жмк скинови :tapp:

-anyone?

Немаш 64bit процесор, затоа неможеш.

Разлика има во искористеноста на процесорот т.е. подобро и поефективно се искористува преку 64bit оперативен систем, ама тоа само за некои програми и функции (пример, рендерирање на 3D објекти, решавање комплексни задачи, калкулации....)

За играње нема никаква разлика.

Фала брат;)

Mоже ли некој да ми даде линк за да го симнам месенџерот,ама некоја постара верзија(по можност претпоследната)....новиов е тапа,го избришав,сега уште да го најдам стараиот..на гугл се новиот го дава,или некои приватни жмк скинови :tapp:

-anyone?
drz....
imas poveke verzii just kliknezi....here...
http://www.filehippo.com/download_msn_messenger/

Инсталирај ASIO4ALL и види дали ќе го имаш истиот проблем. Also, види да немаш некои плугини кои не се убаво кракнети. Јас морав да правам реинстал на се што имам за продукција на музика, само заради тоа што еден плугин немаше добар крак и поради него не добивав звук (во FL Studio).

Го имам тој драјвер.. мислам дека проблеми ми прави H2O драјверот ми појавуваше некој Clead error до пред некое време. Кој беше тој плугин кај тебе, немој па до тоа да е :)

Мислам оти беше Cakewalk Rapture, ама не сум 100% сигурен. (Моментално со Sytrus се занимавам па немам никакви други плугини инсталирано)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom