Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како може да направам gif анимација т.е. да спојам 2-3 слики да се повторуваат нон-стоп на секунда?

Момци да прашам....имав НОД 32,ми истекоа шифрите што ми беа дадени и инсталирав АВАСТ,но кога ко уклучувам компјутерот многу бавен е и кочи,мора да се рестартира.Можно е до антивирусот да е или нешто друго....

Да не ти се двата инсталирани? Ако не го користиш Nod32 избриши го два не се користат истовремено, исто скенирај да не имаш случајно вирус со тој што го користиш.

Дечки знам некој ми даваше линк за форматирање ПЦ со усб стик но не знам каде беа постовите и го изгубив тоа :) Може повторно ?

До НОДОТ било фрката,го избришав и сега нема гајле....но не му верувам многу на Авастов,може некој да каже дали е добар или не...:smir:

Момци да прашам....имав НОД 32,ми истекоа шифрите што ми беа дадени и инсталирав АВАСТ,но кога ко уклучувам компјутерот многу бавен е и кочи,мора да се рестартира.Можно е до антивирусот да е или нешто друго....

Што не побара шифри ... кај може аваст со НОД32 ..си имал царски антивирус .. бриши тоа Авастот , стај си Нод ,за шифри не е проблем .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom