-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто кога сакам да го симнам Нодот ми бара нешто да се логирам и пасворд бара.Тоа ми бара и никако не можам да го симнам :nerv::nerv:
Дајте некој линк кај што не бара такви работи....
Мене веке јузер и пас ми бара,а се немам логирано пред тоа на страната.....![]()
Средено средено,без нервирање :smir:
Ке може ли некој да објасни што е разликата од 32bit и 64bit windows и зашо на мојов еб*н компјутер не можам да си инсталирам 64bit vista???![]()
пробаше ли со Run This Program in Compatability mode for : Windows Vista Sp 1 ili Win XP SP 3???Луѓе работи ли некој Cubase sx3 на Vista sp2? Постојано некои проблеми, сега немам никаков звук, само метрономот го слушам, сменив еден тон драјвери и пак исто. Ако некој има искуство околу ова нека помага, да знам што драјвери да му ставам..
Луѓе работи ли некој Cubase sx3 на Vista sp2? Постојано некои проблеми, сега немам никаков звук, само метрономот го слушам, сменив еден тон драјвери и пак исто. Ако некој има искуство околу ова нека помага, да знам што драјвери да му ставам..
Oти нешто кога слевинам Фифа 2009 многу бавно оде??
Ми оде до 24kb/s..