Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто кога сакам да го симнам Нодот ми бара нешто да се логирам и пасворд бара.Тоа ми бара и никако не можам да го симнам :nerv::nerv:

Дајте некој линк кај што не бара такви работи....

Зошто кога сакам да го симнам Нодот ми бара нешто да се логирам и пасворд бара.Тоа ми бара и никако не можам да го симнам :nerv::nerv:

Дајте некој линк кај што не бара такви работи....

Е добро де, без паника. Регистрирај се на страната што ти се отвара, напиши го меилот и за некоја секунда провери inbox (или junk) и таму ќе имаш јузер и пасворд од eset.com со кои што ќе можеш да ја симнеш Bussines верзијата. Незнам што е толку комплицирано...

Ке може ли некој да објасни што е разликата од 32bit и 64bit windows и зашо на мојов еб*н компјутер не можам да си инсталирам 64bit vista???:toe:

Ке може ли некој да објасни што е разликата од 32bit и 64bit windows и зашо на мојов еб*н компјутер не можам да си инсталирам 64bit vista???:toe:

Немаш 64bit процесор, затоа неможеш.

Разлика има во искористеноста на процесорот т.е. подобро и поефективно се искористува преку 64bit оперативен систем, ама тоа само за некои програми и функции (пример, рендерирање на 3D објекти, решавање комплексни задачи, калкулации....)

За играње нема никаква разлика.

Луѓе работи ли некој Cubase sx3 на Vista sp2? Постојано некои проблеми, сега немам никаков звук, само метрономот го слушам, сменив еден тон драјвери и пак исто. Ако некој има искуство околу ова нека помага, да знам што драјвери да му ставам..

Луѓе работи ли некој Cubase sx3 на Vista sp2? Постојано некои проблеми, сега немам никаков звук, само метрономот го слушам, сменив еден тон драјвери и пак исто. Ако некој има искуство околу ова нека помага, да знам што драјвери да му ставам..
пробаше ли со Run This Program in Compatability mode for : Windows Vista Sp 1 ili Win XP SP 3???

Ме интересира како да го подесам рутерот за да имам интернет на лап топ и обичен компјутер. Јас пробував ама кога ќе се конектирам од едниот компјутер, другиот губеше интернет и обратно.Се јавив во кабловската ми кажаа дека од нив био дозволено да се поврзуваат повеќе компјутери.Имам динамичка ИП и се конектирам преку логирање со јузер и пасс.Моделот на рутерот е Linksys wrt54g2

Инсталирај ASIO4ALL и види дали ќе го имаш истиот проблем. Also, види да немаш некои плугини кои не се убаво кракнети. Јас морав да правам реинстал на се што имам за продукција на музика, само заради тоа што еден плугин немаше добар крак и поради него не добивав звук (во FL Studio).

Oти нешто кога слевинам Фифа 2009 многу бавно оде??
Ми оде до 24kb/s..

Ej зашо сте ми избришале постот??
П.С: На фифата пише : Skulptura..
Пак ли е играта или некое срање е??
Пише : FIFA.09.Full-Rip.Skullptura.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom