Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј,дајте помогнете ми треба јузер и пасворд за НОД32 кој ќе трае долго.Бидејќи акаунтот ќе ми истече за едно 2-3 саата,и неможам да најдам друг акаунт.
Ве молам пратете ми на ПП.

Znam deka e neso za instaliranje da vidi Microsoft dali e piratski softvero,
Mene piratski mi e i pocnuva da me nervira, so run- msconfig nema niso go pokazuva ova... Dajte kazete so da napram
Druze odi vo system 32 smeni najdi go toa so ti go javuva deka ne e licenciran smeni mu ekstenzija i restartiraj go ok i ke se izgubi a posle iskluci si gi avtomatskite update ok pozdrav

Sekogas koga ke go startuvam kom ova mi se pojavuva

Znam deka e neso za instaliranje da vidi Microsoft dali e piratski softvero,
Mene piratski mi e i pocnuva da me nervira, so run- msconfig nema niso go pokazuva ova... Dajte kazete so da napram

Колку само да те насочам... КЛИК

Значи....нова графичка...ако ти е под гаранција добро....ако не ти е носи ја кај некој елекроничар да ти залеми ист таков отпорник....5-6 денари се плус за рака...ако ти е познат и со пиво ќе пројдеш.

Сребрен цилиндар ке да е кондензатор или capacitor na engleski за да побараш на гогле слики. Има цена од 10-20ден одприлике, проблемот е да се залеми квалитетно на плочката, иначе на кондензаторот фино лепо си пишува колку волта е (V) i капацитет у mF и лесно можеш да си купиш ист таков кондензатор у Логинг во Беверли рецимо. Уште лемилица и добар лемач ти фали :)
Кондензаторот ти е вероватно надуен, а тоа најчесто се дешава од превисока температура т.е слабо ладење на картицава, уште ако си ја клокувал да знаеш за другпат од шо ти изгорел.
јас го имав истиов проблем пред една недела.. и ја поправија (демек) и ми зедоа едно 200 денари за поправката.... јас моментално користам Nvidia GeForce 7100 GS, сакам појака да си ставам нормално по можност од 8-та серија на GeForce ама не знам дали ке ми издржи од 8 серија матичнава, матичнава ми е MSI 649 Neo-V... и проверив дали ке може да ми ја издржи по интернет и во проспектот ама не си ја најдов ниту мојава графичка а камо ли од осмата серија... добро проспектот ми е стар 2 години и логички е и да ја нема (понови се осмата серија) ама трагично е шо не си ја најдов ниту на интернет мојава графичка - 7100 GS..... така да не знам што ке правам ке видиме, ке одам на сервис денес и ке ми кажат што е работава и дали може да ми поддржи матичнава појака графичка.... :toe:

:helou:

Еј,дајте помогнете ми треба јузер и пасворд за НОД32 кој ќе трае долго.Бидејќи акаунтот ќе ми истече за едно 2-3 саата,и неможам да најдам друг акаунт.
Ве молам пратете ми на ПП.

ЕЈЈЈ,,,,ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ!!!!

ЕЈЈЈ,,,,ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ!!!!
Не знам јас брате... не користам Нод32... Ама види побарај по јутјуб јас таму најдов за антивирусов мој - Аваст 4.8 Про...:wink:

јас го имав истиов проблем пред една недела.. и ја поправија (демек) и ми зедоа едно 200 денари за поправката.... јас моментално користам Nvidia GeForce 7100 GS, сакам појака да си ставам нормално по можност од 8-та серија на GeForce ама не знам дали ке ми издржи од 8 серија матичнава, матичнава ми е MSI 649 Neo-V... и проверив дали ке може да ми ја издржи по интернет и во проспектот ама не си ја најдов ниту мојава графичка а камо ли од осмата серија... добро проспектот ми е стар 2 години и логички е и да ја нема (понови се осмата серија) ама трагично е шо не си ја најдов ниту на интернет мојава графичка - 7100 GS..... така да не знам што ке правам ке видиме, ке одам на сервис денес и ке ми кажат што е работава и дали може да ми поддржи матичнава појака графичка.... :toe:

:helou:

Ќе ти ги поддржи сите нови графички

Не знам јас брате... не користам Нод32... Ама види побарај по јутјуб јас таму најдов за антивирусов мој - Аваст 4.8 Про...:wink:

Фала Многу, се снајдов....
Поздрав

Абе... дали на некој му се дешава ова мене шо ми се дешава???
Ко ќе отворам кајгана портал, Фајрфоксот 100% од процесорот ми зема, и сигурен сум дека е од флешот кој е поставен на страницата! Ова ми се дешаваше и ко ќе отворев он нет, имаше иста реклама и на кајгана и на он нет тогаш за опел мислам беше, абе корни процесорот !
Еве пример ко ќе отворам порталот, и пример ко ќе отворам форумот ( на форум не зема ресурси )... Колку шо знам порано ова не ми се дешаваше, имам amd 64 3500+ процесор и 512 рам, значи солидно...

my.php

my.php

имам линксус али флесуван ми е во dd-wrt v23 sp2..Сеа у Wireless му ставив лимит на брзината на интернетот е сеа дали е мозно во Лан конекцијата да се намести лимит или е невозмозно..

Абе... дали на некој му се дешава ова мене шо ми се дешава???
Ко ќе отворам кајгана портал, Фајрфоксот 100% од процесорот ми зема, и сигурен сум дека е од флешот кој е поставен на страницата! Ова ми се дешаваше и ко ќе отворев он нет, имаше иста реклама и на кајгана и на он нет тогаш за опел мислам беше, абе корни процесорот !
Еве пример ко ќе отворам порталот, и пример ко ќе отворам форумот ( на форум не зема ресурси )... Колку шо знам порано ова не ми се дешаваше, имам amd 64 3500+ процесор и 512 рам, значи солидно...

my.php

my.php

Избриши Java Runtime Environment и инсталирај најнова верзија
Избриши Adobe Flash и инсталирај најнова верзија
Види дали ќе се опраи.

имам линксус али флесуван ми е во dd-wrt v23 sp2..Сеа у Wireless му ставив лимит на брзината на интернетот е сеа дали е мозно во Лан конекцијата да се намести лимит или е невозмозно..

Пообјасни го ова, лимит на лан.

Пример: 2 компјутера во лан, и сакаш овој другиов да може да си земе/префрли/копира само 500 MB од кај тебе? (музика, филмови, слики....)

Вака нешто или?

Се ми е најново... Најнови апдејти за виндоус, најнов флеш плеер, најнов јава рантајм, се... и заебава пак ! Збеснав...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom