Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да прашам само...глеам праите муабет за NET.Framework..па моето прашање е..дали може да се инсталира на пр NET.Framework 3.0 без предходно да се инсталираат предходните верзии??..ова ве прашувам затоа што за да инсталирам NET.Framework 2 ми бара Hotfix од 1.1..па?..и што има врска кој се користи?
а за дечкото со BitDefenderot...нема шанси да ти барало NET.Framework 3 затоа што јас еве го иам инсталирано најновиот и работи на NET.Framework 2..
PS: Простете за прекуумерната употреба на NET.Framework:wink:
Добро де за некои работи бара NET.Framework најновиот односно 3.5 и затоа му реков тој да го земе.Со Најновиот нема да имаш проблеми околу .NET Framework.Да прашам само...глеам праите муабет за NET.Framework..па моето прашање е..дали може да се инсталира на пр NET.Framework 3.0 без предходно да се инсталираат предходните верзии??..ова ве прашувам затоа што за да инсталирам NET.Framework 2 ми бара Hotfix од 1.1..па?..и што има врска кој се користи?
а за дечкото со BitDefenderot...нема шанси да ти барало NET.Framework 3 затоа што јас еве го иам инсталирано најновиот и работи на NET.Framework 2..
PS: Простете за прекуумерната употреба на NET.Framework:wink:
Луѓе имам еден проблем кој мислам дека е сериозен. Значи иде вака. На инсталирање на БитДифендер антивирус ми се појави порака да инсталирам Microsoft .NET 3. До тој момент видов дека имнаше инсталирано .NET 1.1. Го избришав 1.1 и го инсталирав новиот 3.05. Мислам тој бропј беше. По тоа инсталирав и Бит дифендер и тука се јавија сите проблеми. Кга со Firefox сакам да отворам некој сајт треба да кликнам и по 15 пати за да ми го отвори. Истото се слуцува и со линкови во сајтовите. Ајде мислев дека е до .нет-от па пак го вратив стариот 1.1. Проблемите не се решија. Го избацив и бит дифендерот од компјутер мислејќи дека е до него но пак ништо. Инсталирав и .нет 2 но немаше успех. Ајде реков да ја реинсталирам и лисицата па можеби ќе имам среќа. Немав. Истите проблеми се јавија и со Експлорер.Моментално сум и без антивирус и без нерви. Дали има некој излез или реинсталација на оперативниот систем кој е ХП патем речено. ХП СП2
Тешко , мислам не.Пред да го претворам "проблемов" во некое хардверско оштетување... дали има шанси некако да се изменат контролите за мозилата т.е контролите од копчињата на тастатурата... пример да ја избришам еб*ната функција да враќа назад ако стиснам бекспејс?
Пред да го претворам "проблемов" во некое хардверско оштетување... дали има шанси некако да се изменат контролите за мозилата т.е контролите од копчињата на тастатурата... пример да ја избришам еб*ната функција да враќа назад ако стиснам бекспејс?
Фала Корун
- Пиши about:config
- Кога ќе влезеш во тоа, во search таму пиши browser.backspace_action
- Дај му двоклик и намести го на 3
- Рестартирај Firefox и кажи фала
Fruty Loops Studio 7, добар е за музика...?
Win7 ? Писав ивде и таму и цекам одговор од две страни ???
Другари. Јас имам две PC-a
- MSI-матична Realtek vs ASUS-матична SoundMAX и многу стар PC pentium3 MB-EliteGroup и не го ставам во игра
ASUS
- Mе заебава да и го пиканам со драјвериве за Win7. (SoundMAX & чепстот ) не можам да ги инсталирам. Помош !
MSI
- Kај MSI закон е замо неможам да го средам убаво чипсетот еве ова:
Кај вистата исталирав се а кај 7-цава ми фалат
- Intel(R) ICH10 Family PCI Express Root Port1 - 3A40
- Intel(R) ICH10 Family PCI Express Root Port2 - 3A42
- Intel(R) ICH10 Family PCI Express Root Port6 - 3A4A
- Intel(R) ICH10 Family SMBus Contoller - 3A30
- Intel(R) ICH10 LPC Interface Conroller - 3A18
. А звук ми е таман, а имам и HD Audio Manager.
- И еве некои од греските при рабпта на некоја програма или инсталирам некоја програма:
C:\Windows\{6F5EA215-9654-49cf-BAA1-ABDAB0D52C1A}\' '{6F5EA215-9654-49cf-BAA1-ABDAB0D52C1A}'
- 8009325372exe
????? - Одговор
istiot problemВака: Кога ќе изрежам ЦД во Nero било ДВД или обично ми прави бекап некаде на С: а појма немам каде;Пример на C: ако сум iмал празен простор 19Г,ќе изрежам ДВД со фајлови на него од 4Г и од кога ќе го исклучам Nero гледам дека на C: имам празен простор од 15Г.Каде да го барам бекапот да ги избришам тие работи што сум ги режел пошто од ден на ден со секое режење веќе ќе немам простор на C:.
HELP!!!
Вака: Кога ќе изрежам ЦД во Nero било ДВД или обично ми прави бекап некаде на С: а појма немам каде;Пример на C: ако сум iмал празен простор 19Г,ќе изрежам ДВД со фајлови на него од 4Г и од кога ќе го исклучам Nero гледам дека на C: имам празен простор од 15Г.Каде да го барам бекапот да ги избришам тие работи што сум ги режел пошто од ден на ден со секое режење веќе ќе немам простор на C:.
HELP!!!