Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Fruty Loops Studio 7, добар е за музика...?

Имаш 8ца. А ако добро разбрав за некој месец ќе излезе и 9ката. FL Studio + добри плугини + a little talent -> and magic happens. :)

Плугини:

Sylenth 1, Zebra 2, Z3ta, Predator, Nexus, Massive, Gladiator, FM8, Atmosphere, Absynth, Circle, Poizone, Toxic Biohazard, V-Station, Vanguard, Rapture, Albino и уште многу, многу други.

Dobar e no probaj gi i Cubase i Virtual DJ

За Cubase не можам да коментирам оти не сум ја користил, ама Virtual DJ е најлејмерскиот софтвер за музика воопшто направен. Плус, Virtual DJ е за миксање, а не продуцирање.

CueBaLL

Win7 ми је download-иран од страната microsoft.com ( Win7 beta1 bould7000.... x64 )
И го изрежив на DVD-Philips со брзина x4 ?

Мене бекап ми прави во My Documents, али пред да направи бекап ме прашува дали и каде сакам да направи (по default е во My Computer\imeto_na_proektot\).

Едит: Прочепкај ги опциите на Nero. 100% имаш опција за бекап... па види таму како се сетинзите, таму треба да ја имаш локацијата каде прави бекап.
Друже,не му правам јас save на проектот па за после кога сакам некогаш пак да изрежам иста копија од тоа што сум снимал предходно.Знам за што ми кажуваш но кај мене е проблемот што и кога ке стегнам NO за сејвнување си прави целосен бекап на вкупната големина на фајловите што сум ги режел.

Иначе Корун кај што ми ја посочи локацијата во Ц: таму има само празен фолдер :smir:

Друже,не му правам јас save на проектот па за после кога сакам некогаш пак да изрежам иста копија од тоа што сум снимал предходно.Знам за што ми кажуваш но кај мене е проблемот што и кога ке стегнам NO за сејвнување си прави целосен бекап на вкупната големина на фајловите што сум ги режел.

Иначе Корун кај што ми ја посочи локацијата во Ц: таму има само празен фолдер :smir:

Напрај си Disk CleanUP бе ајван :)

И инсталирај си NERO 7.11.10.0 Premium, ова е последното од 7 верзија и е најдобро од сите (според мене). Јас овој го користам немам никаков проблем од било кој тип.

Напрај си Disk CleanUP бе ајван :)

И инсталирај си NERO 7.11.10.0 Premium, ова е последното од 7 верзија и е најдобро од сите (според мене). Јас овој го користам немам никаков проблем од било кој тип.
Си напраив бе копуче :) Ми зачисти нешто појма неам што,се' селектирав да избриши :)))) Ама не е тоа тоа,а за верзијава апдејтирана ми е најнова,не може да прави глупости :baeh:

Си напраив бе копуче :) Ми зачисти нешто појма неам што,се' селектирав да избриши :)))) Ама не е тоа тоа,а за верзијава апдејтирана ми е најнова,не може да прави глупости :baeh:

Друже, абе прочепкај низ опциите на Nero... милион посто имаш опција поврзана со BackUp... Еве кај мене како е:

nero.jpg

Едит: Еве уште една слика со опција за BackUp

nero2.jpg

Друже, абе прочепкај низ опциите на Nero... милион посто имаш опција поврзана со BackUp... Еве кај мене како е:
:vozbud::vozbud::vozbud: тоа во инсталирањто го имало....Оффф мајкему.Ај заминав јас на преинстал :smir: Фала друже :wink:

:vozbud::vozbud::vozbud: тоа во инсталирањто го имало....Оффф мајкему.Ај заминав јас на преинстал :smir: Фала друже :wink:

Само незнам најточно каде е BackUp опцијата, ова сликите се од Windows 7цава... сега го инсталирав тука Nero-то и како наидував на опција поврзана со BackUp така сликав. Мора да има опција и во самата конфигурација на Nero само незнам најточно каде е. Јас имам Nero 7 Ultra Edition и како што го инсталирам по default се си е нормално, после режање на CD ме прашува дали сака да го зачувам и каде да го зачувам проектот. :toe:

Другари PC-во ми фати spaiver
Spyware Terminator компактабилен ли е со Vista sp1 ?
Ако е ве молам некоја слика за штелување за да биде подобар програмов

Другари PC-во ми фати spaiver
Spyware Terminator компактабилен ли е со Vista sp1 ?
Ако е ве молам некоја слика за штелување за да биде подобар програмов

Јас како што знам од XP па навака работи на сите Windows OS.
Иначе инсталирај го по default и ќе си биде океј... слика не би ти помогнала многу...

ssssss.jpg

И како да ги вратам хајден фолдерс пак да ги видам знае некој? Од tools не бива, пак се врака на do not show, а тројанци се избришав, секаков вид на вирус и слично:toe:

Па баш пошто ти е најновата верзија, ти реков да ја инсталираш 7.11.10.0 (најновата е 9 верзија и не ја бива)

И уклучи го неро преку Nero Burning Rom (не преку Nero Express) и таму во опциите прочепкај, таму е. Не преинсталирај за џабе не биди дудук :)

wtfff?????шо кур и стана на мозила??и на ИЕ???? барам на гугл пример кајгана, и ми вика ОВОЈ САЈТ МОЖЕ ДА ВИ НАШТЕТИ НА ВАШИОТ ПЦ, аеее на сите сајтови вика така, решение???

Што кур, не ти е до мозилата туку до антивирусот.

Инаку го забележав истиот проблем и кај мене. Изгледа гугл се заебава и сите сајтови ги обележува како опасни. Сите, без исклучок. Ќе се оправи...

И како да ги вратам хајден фолдерс пак да ги видам знае некој? Од tools не бива, пак се врака на do not show, а тројанци се избришав, секаков вид на вирус и слично:toe:
Тоа што не ти дава да го промениш од tools сигурно е вирус, а ако сакаш да ги најдеш скриените фолдери пробај преку search/all files and folders/more advanced optios и штиклирај го search hidden files and folders и тие што ти се побледи ти се скриени, ќе ги приметиш, а друг начин незнам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom