:helou:

Отидов таму но нема Item:icon...Абе Stolee ако мислиш за тоа сенки сини што ти дава позади иконите како да се штиклирани сите, мислам дека се правеше во Display Properties/Appearance/Advanced/Item: Icon и исклучи ја бојата. Не сум баш сигурен за ова ама пробај, за проба пари не се зимат :wink:

и на пример до кој дел би можело да биде, а постапката safe mode не ја разбирам , а и воопшто не ми го уклучува мониторот неможам ништо да направам , а и комплицирана ли е таа постапка safe mode , ако не е пробај објасни ми ја :kesa:
. Па неможев да најдам само паста пак да го премачкам и земав нов кулер и ми го наместија од таму од кај што го купив, но помина скоро една недела од тогаш и беше се ок со компјутерот со исклучок на тоа што ми е нешто побавен од тогаш.А инаку истиот случај е како кај тебе што кажуваш и ако пак го вадам кулерот колкава е веројатноста пак да направам некој проблем со паста, и тоа со игличките на процесорот сложено е или лесно се гледа која каде треба да оди.:nesum: твој совет ако не пак да одам на сервисер да го носам, но несакам пак да ме изгорат :zlo:
, јас барав само совет:smir: