Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке ми одговори некој?
Абе Stolee ако мислиш за тоа сенки сини што ти дава позади иконите како да се штиклирани сите, мислам дека се правеше во Display Properties/Appearance/Advanced/Item: Icon и исклучи ја бојата. Не сум баш сигурен за ова ама пробај, за проба пари не се зимат :wink:

znam deka moevo prasanje ne e vo konteks na muabetot no mi treba pomos i zatoa se ufrlam vo ovaa diskusija.Imeno non stop na dolniot desen del od ekranot mi se jvuva USB device not recognized.

Имам Виста и со него има Windows Media Player 11. Го пуштам компјутерот и доле на таскбарот порано ми стоеше, а сега го нема. Го наоѓам кај е, го уклучувам(двоклик) и пак ништо. Чаре?
П.С.:ВИСТА Е СРАЊЕ НЕВИДЕНО:nerv::nerv::nerv:

На кои икони???

Ве молам помош ке умрам:tapp:

Ве молам помош ке умрам:tapp:

При првото пуштање на плеерот кога прашува неколку работи дали го штиклира

add a shorcut to the quick launch bar

а можеш и сам да го додадеш во папката

C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

При првото пуштање на плеерот кога прашува неколку работи дали го штиклира

add a shorcut to the quick launch bar

а можеш и сам да го додадеш во папката

C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Брат си има shortcut on the Quick launch bar, ама го пуштам, и ништо не се случува:toe:Help pls:toe:

Има ли некој од тука искуство со програмата Net Limiter 2 PRO верзијата, да ми помогне како да ставам лимит на сообраќајот оти многу не се разбирам во оваа програма?

Брат си има shortcut on the Quick launch bar, ама го пуштам, и ништо не се случува:toe:Help pls:toe:

Проба ли да го реинсталираш вмп11........најди го на интернет и симни го...

Друго..не напиша какво двд/цд имаш од виста, ако е некое од оние обработените со вЛите ништо чудно и да е отстранет од системот ама останал во менијата, имам една таква копија на ЦД Виста каде што е отсранет виндовс дефендер, вордпад и друго а пак си стојат во старт менито.

Трето но ова не влијае на подигањето на вмп11 но сепак за секој случај...имаш ли инсталирано кодеци?

Проба ли да го реинсталираш вмп11........најди го на интернет и симни го...

Друго..не напиша какво двд/цд имаш од виста, ако е некое од оние обработените со вЛите ништо чудно и да е отстранет од системот ама останал во менијата, имам една таква копија на ЦД Виста каде што е отсранет виндовс дефендер, вордпад и друго а пак си стојат во старт менито.

Трето но ова не влијае на подигањето на вмп11 но сепак за секој случај...имаш ли инсталирано кодеци?
Немам CD, со Виста ми беше уште откако го земав од Риверсофт. Ама финтата е што пред некој ден сакаше, се пушташе, а сега неќе...Reinstall да правам?

Звукот ти ПУЦКЕТА ? Што збор е тоа бе ?
Пуцка :icon_lol:

Немам CD, со Виста ми беше уште откако го земав од Риверсофт. Ама финтата е што пред некој ден сакаше, се пушташе, а сега неќе...Reinstall да правам?

Пуцка :icon_lol:
Се е јасно.......тие таму не инсталираат, само налепуваат некои имиџи изработени на некој од нивните компјутери.....жив шкарт е таквото налепување

Совет преисталирај (форматирај) го целиот систем наново...по твој избор на ОС и програми.

Се е јасно.......тие таму не инсталираат, само налепуваат некои имиџи изработени на некој од нивните компјутери.....жив шкарт е таквото налепување

Совет преисталирај (форматирај) го целиот систем наново...по твој избор на ОС и програми.
Фала друже:icon_lol:Јас би ставил XP, ама ке видам сега, шубе ми е малце.Еве пример кај мене на лаптопот има команди за музика кога се слуша, што на винампот не работат, само на вмп. Ке пробам да го реинсталирам вмп, па ке видам:toe:Фала во секој случај, ми помогна многу:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom