m.marko21
-STR8-
- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 1.177
- Поени од реакции
- 75
Туууууууууу
Ти бе немаш ни 50 MB слободни у C бе ненормален. Барем 1 GB МОРА да имаш слободно во секое време. Исчисти таму све!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Туууууууууу
Ти бе немаш ни 50 MB слободни у C бе ненормален. Барем 1 GB МОРА да имаш слободно во секое време. Исчисти таму све!
5000 KB = 4,89 MB :helou:
Малце поконкретно, значи дали веќе не ти го покажува во Мај компјутер, дали го покажува ама неќе да го отвори, кога го ставиш дали ти кажува дека е ставен нов уред????????????
Го покажува во мај компјутер, покажува колку има капацитет ама неможе ништо да се стави или избрише!
Ако ставам нешто во тамошните фајлови, на плејерот не се случува ништо.
поздрав и Фала ти за трудот Ice_Hendrix!
А да видип на тоа мп3-то дали има нешто како HOLD копче, или нешто слично? Такви работи обично оневозможуваат префрлување, бришење, ставање фајлови.....
Проверив korun, се е во ред од таа страна.
Фалати за советот!
Абе Корун не помага ни Disk Cleanup, го исчистив и зарем не ме сфаќате дека имам повеќе од доволно простор за да ја снимам оваа програма, а сепак ми го јавува ова. Незнам што е, што е проблем што неможам да гледам youtube клипови и воопшто секакви видеа на лаптопот :jaj:. и слободно простор во Е: имам 45 GB,a неможам да снимам програма од 4 MBГо пресметуваше?
Целта ми е да помогнам, не да му кажам колку точно се 5000 KB ц ц ц....
Иначе m.marko21 гледам во Е: ти вика дека немаш 4.89 МВkesa
простор, оди напрај си Disk CleanUp (во пропертис на Е
и види што ќе напраиш.
Абе Корун не помага ни Disk Cleanup, го исчистив и зарем не ме сфаќате дека имам повеќе од доволно простор за да ја снимам оваа програма, а сепак ми го јавува ова. Незнам што е, што е проблем што неможам да гледам youtube клипови и воопшто секакви видеа на лаптопот :jaj:. и слободно простор во Е: имам 45 GB,a неможам да снимам програма од 4 MBдајте ако не некоја друга програма за да можам да пуштам видео:nesum:
Провери го форматирањето на плеерот.....датотечниот систем дали е во ред,ако не е во ред во мој компјутер десен клик на него и избери ја опцијата format, лев клик на ок почекај некој момент за повратна порака пак ок и толку.
Некогаш знае и до тоа да е.
Здраво Воне!
Пробав. Форматирав и за жал ништо работа!
МР3то на женами иста приказна. Заглавено е некаде во ИКС ПЕ мислам.
Одсрце ти благодарам за обидот
лека ноќ
Еве ти ја официјалната страница
http://www.mpio.com/product/productview_mg100.html?view=d
Драјверите за вин98 и вин ме не се за тебе тие не те интересираат, занемари ги
Како да ја тргнам позадината на иконките?
На кои икони???Како да ја тргнам позадината на иконките?
Колку што видов јас тие воопшто немаат за ХР.
Но покрајтоа, фалати како на брат за твојата љубезност!
поздрав