Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е кај мене нема FN...

Хмм.. пиши на Google Take a screenshot или така нешто види дали ќе налеташ на "Бинго", пред да идеш на Google пробај Alt + PrintScreen. Ако несака ни вака ондак вака џабе ќе гаѓаме, разгледај на google имаш рани варијанти.

Знае некој на Неро за ко ке режам мп3 кај требит да стегнам CD-Rom (iso),
CD- Extra, Mixed Mode CD, Audio CD. Јас стегнав на она ЦД- Ром (исо) ама на радио не ги читаше.
ззззззз

IИмам проблем со бришење на бот скрин. Пред некое време инстлирав стајл експи...посел го деинсталирав, од секаде и од контрол панели и со онаа прграмата за деинсталирање...една иметно жалам не и помнам,
НО сеуште бот скринот стои и ми прави многу проблеми при стартирање, пише да почекам пола минута и после стартира, па кога ке стартира после ми е бавен комјутерот малк...:vozbud:
Некој чаре да знае?:back:

Знае некој на Неро за ко ке режам мп3 кај требит да стегнам CD-Rom (iso),
CD- Extra, Mixed Mode CD, Audio CD. Јас стегнав на она ЦД- Ром (исо) ама на радио не ги читаше.
ззззззз
Стисни на Data CD и режи.
IИмам проблем со бришење на бот скрин. Пред некое време инстлирав стајл експи...посел го деинсталирав, од секаде и од контрол панели и со онаа прграмата за деинсталирање...една иметно жалам не и помнам,
НО сеуште бот скринот стои и ми прави многу проблеми при стартирање, пише да почекам пола минута и после стартира, па кога ке стартира после ми е бавен комјутерот малк...:vozbud:
Кога го уклучуваш компјутерот ти дава да избереш помеѓу две опции?

Стисни на Data CD и режи.

Кога го уклучуваш компјутерот ти дава да избереш помеѓу две опции?
Па во горе наведениве нема Дата ЦД :)
Јас го користам Nero Burning Rom да не се помешавме :):)

Еве што ти треба за ISO:

nero.jpg

А еве што бараш ти:

nero2.jpg

Мислиш на BOOT SCREEN?
Инсталирај го пак тоа што си го избришал, па преку него избриши го BOOT SCREEN-от што не го сакаш и врати си го во нормала, па дури после бриши го целосно програмов.

Уште кога го купив лап топот приметив дека од левата страна има едно PCIe пластиче кое се вади со притискање на едно мало копче. Е сега сакам да прашам за што може да ми послужи тоа PCIe слотот што е? Не сум се занимавал со таква работа досега па затоа прашувам. Ај некој нека ми објасни подетално ако може. Фала :pos2::toe::toe:

Mislam deka toa ti e slot za PCMCIA karticka.

logitech_quickcam_for_notebook_webcam-765545.jpg

Ако има некој ваква камера, ке може да ми дадете драјвер за неа?

Фала.

http://www.logitech.com/index.cfm/435/219&cl=us,en

Имам проблем. Незнам дали ми е до Ворд или до печатарот ама ништо не печати.
Го користам Ворт 2007. Пред 3 дена печатев и се беше ок. А сега не печати ака да мислам дека е нешто до Ворт. А печатарон кај црнана боја има идно иксче. Незнам шо е погагајте брзо...! :):)

Никако неможам да избришам еден фолдер... Празен е, вика: Can not read from source disc.... еве еден скриншот, ве молам помогнете!, :
zakajgana.jpg

Никако неможам да избришам еден фолдер... Празен е, вика: Can not read from source disc.... еве еден скриншот, ве молам помогнете!, :

Симни си Unlocker.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom