AtoM-AnT
Dexter
Имам 2 OS и се одлучив да преминам на VISTA благодарение на -={K-O-R-U-N}=- ,сега некој да ми каже како да ја избришам VISTA-та од партицијата D а од партицијата C со самото инсталирање на VISTA-ta ќе се избрише XP-то.Благодарам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам 2 OS и се одлучив да преминам на VISTA благодарение на -={K-O-R-U-N}=- ,сега некој да ми каже како да ја избришам VISTA-та од партицијата D а од партицијата C со самото инсталирање на VISTA-ta ќе се избрише XP-то.Благодарам
SImeonco84 напиша:Користам Winodows XP и добив порака од Genuine Microsoft Software дека Windows-от не ми е лиценциран. Сега долу десно на десктопот стои таа порака и позадината ми е црна. Постои ли начин да го решам проблемот?
Имам еден проблем. На иконите на десктопот има сенка...Како да ја тргнам?
Пробав со Мy Computer > десен клик > Properties > Advanced > Perfomance и со Use drop shadows...
Ама не бива, пак остануват
Знае некој? :smir:
Која игра да упалам на компјутер што имам, компјутеров се укочува, не сум пробал со програми и такви ствари, некам рестарт на компјутеров да праам по 954549 пат. До што мислите дека е проблемот ?
Реинсталирај ги драјверите за графичката
И јас имам едно слично прашање.Кога го земав компјутерот (не лап-топ), добив тастатура со на неа копче "Fn". Се наоѓа веднаш до деснито Shift под Enter-от. За што би можело да користи тоа копче?
Цигарите да ги чуваш....Уште кога го купив лап топот приметив дека од левата страна има едно PCIe пластиче кое се вади со притискање на едно мало копче. Е сега сакам да прашам за што може да ми послужи тоа PCIe слотот што е? Не сум се занимавал со таква работа досега па затоа прашувам. Ај некој нека ми објасни подетално ако може. Фала :pos2:![]()
Цигарите да ги чуваш....
Или ако веќе го отвориш можеш да пуштиш кабли за УСБ, звучна...
И јас имам едно слично прашање. Кога го земав компјутерот (не лап-топ), добив тастатура со на неа копче "Fn". Се наоѓа веднаш до деснито Shift под Enter-от. За што би можело да користи тоа копче?