Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Toa што ти се случило го припишувам на твое невнимание, ти можеби си имал поголема улога отколку вирусот во бришење на фајловите. Прашање е дали бил тоа антивирус што ти се појавило или малициозна програма, секогаш е потребно големо внимание за такви работи. Памет за другпат.

Ама за овие popups во taskbar смешно е да се прави формат. Mилиони луѓе го имале истиот проблем, два збора во гугл и веќе на првата страна решението е тука.

Ај еден експеримент вирус ли е ова?
http://www.goldfiles.com/dl.php?fileid=83

Ај ако може некој да ми најде сериски број за IDM

Вирус... ставај касперски и фул скен :smir:

Да, вирус е. Пушти го антивирусот нека скенира. Симни си trojan hunter, многу добра програма за заштита од тројани. Исто, исклчучи ја опцијата за ауторан на usb-то. Еве како да го сториш тоа:

1. Кликни на Start па во Run и внеси gpedit.msc
  2. Оди во Computer Configuration -> Administrative Templates -> System
  3. Најди го Turn off Autoplay и двоклик на него
  4. Кликни на Enabled па од Turn off Autoplay on: одбери All drives
Добро еве го снимам Kaspersky 7 па ќе го скенирам и ќе видам дали ќе помогне. Во секој случај фала на помошта

Toa што ти се случило го припишувам на твое невнимание, ти можеби си имал поголема улога отколку вирусот во бришење на фајловите. Прашање е дали бил тоа антивирус што ти се појавило или малициозна програма, секогаш е потребно големо внимание за такви работи. Памет за другпат.

Ама за овие popups во taskbar смешно е да се прави формат. Mилиони луѓе го имале истиот проблем, два збора во гугл и веќе на првата страна решението е тука.

coek ne sum vcerasen, koristev togas trend micro pc cilin, full verzija

Woww сега па друг проблем имам немам кеy за Kaspersky 7 :uvo: Kако да го најдам даа, де некој ако знае нека ми помогне :cuc:

Ај еден експеримент вирус ли е ова?
http://www.goldfiles.com/dl.php?fileid=83

Avastot кај мене го детектира како тројанец.

Истото го вика и касперски
533058untitled.JPG

Истото го вика и касперски
Ја докажува мојата поента дека не внимавате доволно, ова не е тројанец, па пишува и на самата слика дека е bad joke. Убаво прочитајте пред да заклучите дали е нешто вирус или spyware или нешто друго. Повеќето кракови антивирусите ги детектираат како тројанци,ама повеќето и не се.

Инаку слободно активирајте ја Тhe game of the century, ништо страшно нема да се случи.

Здраво Hakeri ајде ако сакате мала помош ..
Имам проблем со Mozila Firefox, Internet Explorer, и останатите не ми ја отвора hi5
The connection has timed out или имам проблем со bitdefender или со интернетот но мислам не е до интернетот имам maxadsl 10...

Здраво Hakeri ајде ако сакате мала помош ..
Имам проблем со Mozila Firefox, Internet Explorer, и останатите не ми ја отвора hi5
The connection has timed out или имам проблем со bitdefender или со интернетот но мислам не е до интернетот имам maxadsl 10...

Пробај исклучи го дефендерот за момент и пробај, ако пак ти покажува исто тогаш е до интернетот. The connection has timed out е кога неможе да го пронајде серверот

Го исклучив и пак истото, а на другиот компјутер кога пробувам може hi5 а од овој не може ллеле го манам од земја !

Пробај исклучи го дефендерот за момент и пробај, ако пак ти покажува исто тогаш е до интернетот. The connection has timed out е кога неможе да го пронајде серверот

Еве ако мислеш дека е до интернетот:

kako da odberam koi programi da mi se uklucuvaat avtomatski pri uklucuvanje na kompjuterot?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom